No tore ja tore, aga ÕIGEID sign'inguid meil ikka veel pole, sinna kuhu tegelikult vaja. Davai, tegutseb nüüd!
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Jah. Täna esimene pre-season mäng. Ilmselt näeb palju selliseid nimesid kellest kuulnudki pole ja mõni vanem sekka ka. Loodetavasti pressitakse Kloppilt mõni konkreetsem vastus ka pressikal välja, kui "you have to be patient, it's important".
Kommentaar
-
Juba praegu on olukord roosilisem koosseisu osas koos vigastatud vennikeste tervenemisega ja laenult tulijatega. Äkki saab Allan oma võimaluse. 3 kindlat nime, kes rahaks tuleks teha on Sakho, Moreno ja Markovic. Sealt peaks piisavalt krõbisevat tulema, et kvaliteetsemad asendused tuua.Kommentaar
-
Täna näeme siis üle hulga aja Hendot mängimas.
The skipper is set to make his Reds return today! http://lfc.tv/ASpa
9:00 AM - 12 Jul 2017Benitez: "In football, everything is a lie".Kommentaar
-
Varem ma ei viitsinud halada, kuna meil polnud CL-i, aga nüüd on, peaks paugust olema rohkem aktraktiivne siia tulla, aga näe ...
A noh aega on veel ja kui ei tulegi kedagi eriti, siis peab meie tiimi sügavus taas igast vigastuste lained raskelt üle elama (siiani pole just hästi elanud ju).
Üldjoontes olen ikka positiivne - KEEP Coutinho ja rokime nii et tolmab järgmisel.YNWA!Kommentaar
-
Paistab, et ainsad kes täna kindlasti ei mängi, on Salah (kellel pole tööluba), Lallana, Coutinho ja Ings. Nojah ja Can jätkuvalt puhkusel.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Minu arust ainuke nö. kriitiline positsioon on Vasakkaitse ja no kui otsustatakse et Moreno ja alexander-arnold on seal piisavad 2. ja 3. valik, siis mis siis ikka. Ma arvan, et top4 lootus on meil täitsa reaalne ja kui Hendo ja Sturridge terved püsivad, siis on kõik võimalik.Varem ma ei viitsinud halada, kuna meil polnud CL-i, aga nüüd on, peaks paugust olema rohkem aktraktiivne siia tulla, aga näe ...
A noh aega on veel ja kui ei tulegi kedagi eriti, siis peab meie tiimi sügavus taas igast vigastuste lained raskelt üle elama (siiani pole just hästi elanud ju).
Üldjoontes olen ikka positiivne - KEEP Coutinho ja rokime nii et tolmab järgmisel.
Keskkaitsjaga vähemalt see hooaeg veel küll kriisi pole, aga eks veits biased ka sest Klavan ja värki. Poolikusse ja ründesse juurde toomine on kõik sellised nice to have, aga mitte kohustuslikud täiendused.Kommentaar
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Liverpooli transfer turg suht seisab. Ei räägi Eurosport kuulujutte. Keita ka kadunud...ja nii ongiKommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar