320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas NEY Vaata postitustVau kui vajalik link ikka, no ausõna!!
See uus oranž kuub on ikka päris sex. Oleks 25. aastat noorem, sebiks omalegiBenitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas NEY Vaata postitustVau kui vajalik link ikka, no ausõna!!
Milleks ilkuda tühja ning enda aega iseenda vihale ajamiseks kulutada?
See käitumine meenutab neid autojuhte, kes ise "roosaga" ristmikule sõidavad, nähes juba enne, et ristmik on umbes ning siis närviliselt signaalitavad, tühja tõmblevad ja lõpuks nagu segased sõeluvad, et "kaotatud" sekund/kaks tagasi teha... kodus kirudes, et kui närviline see liiklus ikka Tallinnas on...
Või kui suuremad kiusavad pisemat, sest tal paha hais küljes ja sa ka liitud, paned litaka, sest noh need rohelised ketsid on ka tegelikult nõmedad... ainult selle pärast, et nii on äge.
Pole kül minu klubi, pole kül minu teema aga selle asemel, et Saverile liiga teha võiksid kõik neli Liverpooli fänni Eestis hoida kokku
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustAndke andeks aga see pole kül kehvema uudisväärtusega, kui keskmine postitus siin foorumis...
Milleks ilkuda tühja ning enda aega iseenda vihale ajamiseks kulutada?
See käitumine meenutab neid autojuhte, kes ise "roosaga" ristmikule sõidavad, nähes juba enne, et ristmik on umbes ning siis närviliselt signaalitavad, tühja tõmblevad ja lõpuks nagu segased sõeluvad, et "kaotatud" sekund/kaks tagasi teha... kodus kirudes, et kui närviline see liiklus ikka Tallinnas on...
Või kui suuremad kiusavad pisemat, sest tal paha hais küljes ja sa ka liitud, paned litaka, sest noh need rohelised ketsid on ka tegelikult nõmedad... ainult selle pärast, et nii on äge.
Pole kül minu klubi, pole kül minu teema aga selle asemel, et Saverile liiga teha võiksid kõik neli Liverpooli fänni Eestis hoida kokkusee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ojo saatus sai selgeks juba sellega, et teda Hong Kongi kaasa ei võetud. Nüüd valib Fulhami ja Boro laenu vahel. Üldiselt vist see 25, kes kaasa võeti, ongi see seltskond kellega Klopp uuel hooajal arvestab. Pluss muidugi Mane, Can ja võib-olla Ings.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOjo saatus sai selgeks juba sellega, et teda Hong Kongi kaasa ei võetud. Nüüd valib Fulhami ja Boro laenu vahel.
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustPluss muidugi Mane, Can ja võib-olla Ings.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustHuvitav miks Rafa loobus, oli ju just tema see, kes Ojo diili alustas.
Pigem Mane ja võib-olla Can. Ings on suure tõenäosusega siiski mängust juba väljas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar