Clyne on endiselt vigastusega väljas, aga Moreno on terve ja alustab.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustBenitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustTänas mängu striimi pls. Browseri põhist. Vaatan kas saan Ecolines bussist mõne positiivse kogemuse ka
Proovi milline töötab. Kui mäng algab tuleb rohkem linke sinna.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKevin Stewart läheb Hulli. Eks ole näha, kas teistpidi liikumist ka tuleb.
Kevinile palju edu, 'pooli jäämisel polnud ilmselt enam mõtet, aga divaris võib tegijaks saada.★★★★★★
Kommentaar
-
Oi, jopp. Moreno mängus. Taga null!?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustJäädavalt läks? Mingit sterlingut ka saadi? Ega tal jah enam siia ruumi polnud, miski 23 ja peaks otsima mänguaega.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustUskumatu, aga pool' lajatas kolmanda pakkumise Keita eest - 80m €
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNüüd ma saan aru miks sa saver oled. Sa salvestad sopauudiseid.
Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
[QUOTE = Saver; 1832429] [TWITTER] 888033503652139012 [/ TWITTER] [TWITTER] 888126507058511873 [/
TWITTER] [/ QUOTE]
See Sky twitter "quotes" daily mirrorit ja on nüüd ära kustutatud. Mõlemad lingid rääkisid sellest, et klubi mõtleb kas teha uus pakumine. Erinevalt sellest, et pakumine on juba lauale lajatatud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar