Sturri nagu mingi 70 aastane vanur. Vähe järsem liigutus ja puus paigast nice finish tho
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas YellowOnes Vaata postitustSturri nagu mingi 70 aastane vanur. Vähe järsem liigutus ja puus paigast nice finish tho
Kommentaar
-
Tänase põhjal on küll väga raske midagi kriitilist öelda. Mane ja Salah on superteravad ja isegi Ryan Kent lollitab saksa miljardäre nagu nalja. Aga midagi tõsiseltvõetavat muidugi neis mängudes pole. Sturr... eks ootame siis taas diagnoosi. Briljantne värav.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Päris hea demonstratsioon veel mingi saksa tiimi vastu. Lõpuks nägi ära ka kuidas Salah ja Mane koos platsil ja Mane siis vasakul ääres, paistis sama hästi sobivat. Moreno üllatavalt terav, wtf. Ja Studge mingi 5 sekundi sees kokku võetud - maagia ja siis grimass ja küljest kinni kahju ikka.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustKes see uus kutt oli, kes Moreno riietes mängis?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustBayern lihtsalt ei rünnanud eriti, aga kaitsefaasis mõned tobedad otsused ikka tulid minu arust.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitust
Arvatavasti tuleb välja umbes poolajal, aga selle aja sees jõuab värava lüüa!
E: Poolaeg 0:1 Atleticole ja värava olukorras jäi Klavan natuke aeglaseks ja tema koha pealt kärises.
Kommentaar
-
Algselt postitas Navas Vaata postitustE: Poolaeg 0:1 Atleticole ja värava olukorras jäi Klavan natuke aeglaseks ja tema koha pealt kärises.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar