Algselt postitas c.ronaldo123
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSõbrustati ka juba, Wrexhamiga 3:2.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
George Best:"Kui ma sündinuks inetuna, poleks te midagi kuulnud Pelest"
Kommentaar
-
Algselt postitas nikeman13 Vaata postitustLiverpool siis üritab osta Ryan Babeli 13,5 miljoni naelsterlingi eest.
http://www.delfi.ee/news/sport/_jalg...hp?id=16390195
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustPalju neid inglasi seal klubis veel siis on?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustpole just parim ost
jahtis ju arsenal tedaGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustei tea midagi, Babel on usna kuum nimi siiski, alles
jahtis ju arsenal teda
"If I get the chance one day to train with Arsene Wenger it would be a dream. From when I was young I supported Arsenal. I liked the style, the ambience, how they show themselves on the field - everything."
"But next season I definitely play at Ajax. There will be a time I play at Arsenal. But there's nothing at the moment."
Kommentaar
-
Keegi jalgpallitundja võiks veidi Benayounist pajatada. Mis sorti mängija ta on? Keskelt ründav? Kole palju saab meil neid keskväljamehi igatahes olema. Lisaks Gerrardile on veel ründavat sorti vist ka Leiva. Lisaks veel Mascherano (kui jääb), Alonso, Sissoko. Pikal hooajal võib muidugi kõiki tarvis minna, aga sama tõenäoline tundub, et keegi jääbki pingile.
Pole ime, et Danny Guthrie Boltonisse laenati. Temal poleks mingi nipiga kohta. Kuulukse, et vingerihakatis Paul Anderson laenati omakorda Swansea'sse.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitustmis seis on hetkel Mascheranoga?
Teine kõmu rääkis veebruaris, et 'pool on ta lepingu sisuliselt välja ostnud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAmetlikku infot pole minu teada avalikustatud, aga väidetavalt on tal 'pooliga 18-kuuline laenuleping. Mis kehtib siis järgmise suveni. Seetõttu olen üpris kindel, et ta jätkab meil esialgu.
Teine kõmu rääkis veebruaris, et 'pool on ta lepingu sisuliselt välja ostnud.
Kommentaar
-
Mõned 17-aastased kirjutasid kontrahtile alla ja treenivad juba Melwoodis virgelt ja vahvalt. Taanlasest kollikipper Martin Hansen (juba varasemast kohal), Iiri noormees Michael Collins ja David Amoo, kes tuli Millwallist. Viimase rahvust ma ei tea.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar