Algselt postitas Wingback
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustJa kas sa tõesti tahaks klubina Venemaale sõita? Stamford Bridge'l käigust Premmis võiks juba piisata.
iseenesest neid potte vaadates oli harjumatu, et kus arsenal on, siis oli järsku see 'oh wait' moment
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustMida see Firmnho väravatähistamine tähendama pidi?★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustHärra Wingback, natukene häbi on kah nii elementaarse reegli vastu eksida?
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitusttahtis tilli näidata neile, kes ta nime kirjutada ei oska
Elus ahv, jätkuvalt.Homo homini lupus est - pede on pedele hunt
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustElus ahv, jätkuvalt.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMaribor? Spartak? Selle grupi võtame küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas võtame tähendab "võidame"? Pakun kihlvedu, et saate Sevilla järel teise koha max.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustVõtame tähendab, et võtame vastu
Kommentaar
-
Pole olemas lihtsaid mänge, kuid siiski tekib küsimus, et kuidas on võimalik selline alagrupp kokku saada?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMingi 20 eurot? Et Sevilla saab Liverpoost parema koha alagrupis.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar