Algselt postitas kolmasgrupp
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOot, kas ma saan aru, et Keita saate reaalselt alles järgmisel aastal?
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustCoutinho on aga brasside arstide arvates täiesti terve ja võib koondises mängida.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustLemari diilist on asi veel kaugel ja ka Keitat pole klubi ametlikult kuulutanud. Coutinho on aga brasside arstide arvates täiesti terve ja võib koondises mängida.
Coutinho case on muidugi huvitav.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitust
Coutinho case on muidugi huvitav.
Liverpool saaks hunniku raha
Coutinho saaks CLis ja liigas see hooaeg aidata, mitte kodus haiget teeseldes kotte näppida
Poolil oleks aega ettevalmistusi teha ja uusi mängijaid skauttida ja asemele osta
Inimlikust vaatevinklist peaks mu meelest alati mängija maha müüma kui ta ise soovib lahkuda ja pakkumine on korralik.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustTehku siis Coutinho-barca olukorras samasugune diil nagu Keitaga. Kõik oleks enamvähem rahul siis ehk.
Liverpool saaks hunniku raha
Coutinho saaks CLis ja liigas see hooaeg aidata, mitte kodus haiget teeseldes kotte näppida
Poolil oleks aega ettevalmistusi teha ja uusi mängijaid skauttida ja asemele osta
Inimlikust vaatevinklist peaks mu meelest alati mängija maha müüma kui ta ise soovib lahkuda ja pakkumine on korralik."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustInimlikust vaatevinklist peaks mu meelest alati mängija maha müüma kui ta ise soovib lahkuda ja pakkumine on korralik.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustbarcat selline diil ei huvita. Bartol jms vaja oma nahk päästa. Nüüd ja kohe.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMis siin see inimlik vaatevinkel on? Mees kirjutas südamerahuga viieaastasele lepingule alla pool aastat tagasi. Kui sa oled esimesel võimalusel valmis lahkuma, siis sa ei tee selliseid asju.
Kõige selle juures teeniks mingi ahv agent paberimajandusega miljonid enda taskusse, kes on utsitanud oma klienti jobu mängima.Joga Bonito!!!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar