Minu tagasihoidlik arvamus on, et kui mängus on 120 miljonit siis vaevalt et keegi enam midagi inimlikust vaatenurgast kaalub. See on äri. Agendid on sellega kohanenud, osad klubid on sellega kohanenud (teised üritavad harjuda), fännid..... ilmselt ei harju iial. Sest nende jaoks on esmatähtsad hoopis teised väärtused.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Pea kogu sats on koondistega ringi rändamas - loen endale üllatuseks, et ka Lovren on Horvaatia särgis tagasi. Matip aga streigib jätkuvalt. Mõnda muidugi ei kutsutud ka, näiteks Morenot.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKõlakad käivad, et Farsenali OX tahab meile, no mida me temaga teeme - puhas pingipoiss oleks ainult.
Ei ole minu jaoks sümpaatne mängija, aga võib-olla leidub roll, mida ta aitab täita. Aga üldiselt tahaks keskkaitsjat ikkagi, mitte neid lõputuid keskväljureid.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustKeskväli on enam vähem korras. Tooks ühe kaitsja jah. Eelmise postitajaga täitsa päri. VVD vb ei saa aga neid leidub häid veel. Saksamaalt näiteks tuua? Hetkel 3 keskkaitsjat aga see on natukene ikkagi vähe ju või mis te aravate? Klavan ise ka ütles nii.
Sahko minemas või?
Kommentaar
-
OXiga on nüüd see teema, et ta suudaks mürada mõlemal äärel ja ka keskel - pole meil ühtegi teist sellist universaali (Milly on muidugi omaette ooper). Ses suhtes mõistlik huvi.
Iseasi, kui rikutud vili ta on.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustOXiga on nüüd see teema, et ta suudaks mürada mõlemal äärel ja ka keskel - pole meil ühtegi teist sellist universaali (Milly on muidugi omaette ooper). Ses suhtes mõistlik huvi.
Iseasi, kui rikutud vili ta on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustMiks maksta mängija eest see suvi 30M+, kui ta ühineks meiega järgmine suvi tasuta?
Miks maksta mängija eest see suvi 60M+, kui ta ühineb meiega järgmine suvi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustOXiga on nüüd see teema, et ta suudaks mürada mõlemal äärel ja ka keskel - pole meil ühtegi teist sellist universaali (Milly on muidugi omaette ooper). Ses suhtes mõistlik huvi.
Iseasi, kui rikutud vili ta on.
Teisest küljest: ühel hetkel on pool põhikoosseisu vigane. Ja siis on muidugi igaühte tarvis.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Äärtel tegelikult väga konkurentsi pole. Lallana saab seal hakkama, kuid tema kiirus pole teiste vendadega võrreldav.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustMiks maksta mängija eest see suvi 30M+, kui ta ühineks meiega järgmine suvi tasuta?
Miks maksta mängija eest see suvi 60M+, kui ta ühineb meiega järgmine suvi?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustOskad ehk ise midagi pakkuda?
Esimene (OX) ei saa ma aru. Ideeliselt saaks teha nii, et võtaks OX selleks aastaks laenule ja talvel rakendada Bosmani? Võit-võit?
Sarnast kombinatsiooni kasutasime ka Matipi toomisel. Lasime tal hooaja lõpuni vanas klubis mängida ja 1. juulist oli meie juures.
PS. Esmavalik oleks mul muidugi rabada 100000 + 1 rindel, et Can ja Coutinho jääks meeskonda. Ja siis hakkaks mingite Keitade ja Oxide ja Lemaridega jamama.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar