Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Inimene kirjeldas ideaali. Möla maha. Debiilikud.
igaks juhuks smaili ka.
Taaskord ütleks, et ma neid va rahanumbreid väga ei vaataks. Pigem on mu jaoks küsimus, kas Ox on kommunist või fašist.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Nagu macca mõni post üles kirjutas, Klopp reidib teda wäga haili. Ehk, et tahetakse järelikult enne, kui keegi teine käpa peale saab ja nüüd, kui hea võimalus uppuva arsega. Ehk et me keegi ei näe, milleks seda oxenit vaja on, treenerid näevad. Elamenäeme mis plaan siis olema hakkab kui ta peaks päriselt kohale tulema.Alustan lõpust. Teine valik (Keita) on ok, sest tegu oleks tuleviku investeeringuga. Nii võiks osta ükskõik keda (suht sama, kui tahad oma praeguselt töölt lahkuda, otsid uue töökoha valmis ja alustad siis paari kuu pärast mujal).
Esimene (OX) ei saa ma aru. Ideeliselt saaks teha nii, et võtaks OX selleks aastaks laenule ja talvel rakendada Bosmani? Võit-võit?
Sarnast kombinatsiooni kasutasime ka Matipi toomisel. Lasime tal hooaja lõpuni vanas klubis mängida ja 1. juulist oli meie juures.
PS. Esmavalik oleks mul muidugi rabada 100000 + 1 rindel, et Can ja Coutinho jääks meeskonda. Ja siis hakkaks mingite Keitade ja Oxide ja Lemaridega jamama.★★★★★★Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar