Mis muretsete, Ox teeb kübara. Klopp saatis naljaga platsile, et vaata, et sa nagu Arsenalis ei mängi..
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas ChiefK Vaata postitustHawaii five-o
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustJap, ainsana ju.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNaljakas, et Arsenali kotikutel tuju nii hea. Vist pole ammu mänge olnud.
Kommentaar
-
Nõka-nõka. Vedas, et viies löödi, muidu juba hakkasin arvama, et asi OXis.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustNõka-nõka. Vedas, et viies löödi, muidu juba hakkasin arvama, et asi OXis.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Mulle ei meeldi laupäevahommikused mängud. Reeglina ma neid ei vaata, täna paraku küll. Ehmatavalt halb esitus - jah, võib ju öelda, et punase kaardini oli kõik võimalik ja võimalusi loodi ka ise, aga ründemängija punane ei tähenda, et kaitses peaks nii halvasti mängima nagu esimese lõpus ja terve teise. Klavan ei suutnud meeskonda sulanduda ja A-A on veits liiga noor, et sellistes mängudes alustada. Canilt ja ülejäänud keskpoolkaitselt oodanuks ka kümnekesi hoopis kompaktsemat mängu.
Tuleb veel loota, et üksik paha päev. Eks näe.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustPeale punast varisesime nagu kaardimaja - hämming natuke et lausa nii.
Ox'i viimased 2 mängu 0-9
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar