Algselt postitas Saver
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Umbes 10'l minutil mõtlesin seda juba küsida, aga ...
Mingi paar lehekülge tagasi oli siin juttu sellest, et "asi pole mängijates, asi on süsteemis" - et kas täna oli ka viga süsteemis ja mehed individuaalselt olid kaitses okeid? Muidugi meeskonna süsteem loeb, aga ma ei näe, et kogu Pooli kaitseliinist ükski mees pääseks Chelseas, Poolis või Manus peale. Mitte ükski. Ka teises süsteemis. Ei Lovren, ei Matip, ei Klavan, ei Gomez, ei Robertson, ei Moreno, ei Alexander-Arnold. Vähemalt minu nägemuses. Jah, jalgpall on meeskonnamäng, aga individuaalne tase loeb ikka veidi ka. Ja kogu Pooli kaitseliinis seda minu meelest ei ole. Seni 9 mänguga lastud sisse 16. Spurs lasi terve eelmise hooajaga vaid 10 rohkem. Ja praegu on rohkem lasknud vaid Watford, West Ham, Stoke, Everton ja Palace.
Ja teine rohkem filosoofiline küsimus on, et KUI tõesti viga süsteemis on (ja individuaalselt briljantsed ollakse), siis kas Liverpooli peatreener peaks kasutama süsteemi mis ei võimalda kaitset lukku panna?
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMuidugi meeskonna süsteem loeb, aga ma ei näe, et kogu Pooli kaitseliinist ükski mees pääseks Chelseas, Poolis või Manus peale. Mitte ükski. Ka teises süsteemis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustMa arvan, et Poolis ikka pääseks . Muidu aga point on täitsa pädev.
Kommentaar
-
See, et Klopp suvel kaitsjaid ei toonud(va pingipoiss Robertson) oli ilmselt ta suurim möödalask ning olgem ausad, üsna lapsik möödalask kui arvestada seda, et fännid ja laiem üldsus ikka üsna paaniliselt karjusid uute kaitsjate järele. Oli vägagi etteaimatav, et kaitses hakkab auke olema. Aga samas kaitsjate kaela kõik pask lükata oleks ka vale, eks väravate imemine algab ikkagi poolkaitsest ja üldisemast mänguplaanist.
Järgmine mäng loodetavasti saab Raku peale. Mees kuu aega istuda saanud, vast oleks aeg uueks võimaluseks.
Kommentaar
-
Täiesti p***is - tahaks mingit 20 mängulisi mängukeelde mõnedele meie seast. See on lihtsalt totaalne amatöörlik individuaalsete idiootsuste tase juba. Reservmeeskonnaga treenima rsk!
Klopp'i otse mängujärgne intekas pole kungi nii depressiivne veel olnud ja ma ei tea mis tabletikuuri ta tegema peab regulaarselt, oma suve ostustrateegia kollapsi peale. See jääb puhtalt tema õlule!!! Top 4 - no fu**ing way it's gonna happen.
Klavani osas ka raske hakata rõõmu tundma, sest järgmises kohtumises peab ta mängima selle purjus eesli moodi ringi kappava Matip'i kõrval, kes mitte kuskile ei jõua v ulata.
Kõige selle horrori juures suur oli pallivaldamise stats ja pealelöögid jms parem ehk et kõik viitab ainult ühele kohale. Ei tea ühtegi portaali/punditeid veebis, kes selle teema teisiti kokku analüüsiks milles on asi.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustMis jõuaks kohale?
Ametlikus foorumis täna lisandunud uued teemad leiab iga mees ise üles - http://forums.liverpoolfc.com/forums...Football-ForumBenitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustOtsi palun parem treener kes on nõus Liverpooli tulema.
Tegelt ka tahaks teada kes see uus särav loots oleks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustOtsi palun parem treener kes on nõus Liverpooli tulema.
Mis aineid tarbid?Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustUmbes 10'l minutil mõtlesin seda juba küsida, aga ...
Mingi paar lehekülge tagasi oli siin juttu sellest, et "asi pole mängijates, asi on süsteemis" - et kas täna oli ka viga süsteemis ja mehed individuaalselt olid kaitses okeid? Muidugi meeskonna süsteem loeb, aga ma ei näe, et kogu Pooli kaitseliinist ükski mees pääseks Chelseas, Poolis või Manus peale. Mitte ükski. Ka teises süsteemis. Ei Lovren, ei Matip, ei Klavan, ei Gomez, ei Robertson, ei Moreno, ei Alexander-Arnold. Vähemalt minu nägemuses. Jah, jalgpall on meeskonnamäng, aga individuaalne tase loeb ikka veidi ka. Ja kogu Pooli kaitseliinis seda minu meelest ei ole. Seni 9 mänguga lastud sisse 16. Spurs lasi terve eelmise hooajaga vaid 10 rohkem. Ja praegu on rohkem lasknud vaid Watford, West Ham, Stoke, Everton ja Palace.
Ja teine rohkem filosoofiline küsimus on, et KUI tõesti viga süsteemis on (ja individuaalselt briljantsed ollakse), siis kas Liverpooli peatreener peaks kasutama süsteemi mis ei võimalda kaitset lukku panna?
Ma küll teist poolaega ei näinud, kuid esimese poolaja ja senise hooaja vast parim kaitsja ongi meil Moreno... ja tema on meil see lapsik alati olnud.
Sinu see viimane küsimus on muidugi debiilselt esitatud (utreeritud), kuid ma olen seda vast juba kahel korral kirjutanud, et sellises olukorras ei teeks teps mitte paha kaitses istuda ja... pool aastat igavaid mänge pakkuda. Aga Klopp arvab, et kui emaplaadis on viga, siis kiirem graafikakaart aitab hädast välja... või siis ta arvab, et emaplaadis pole viga. Igatahes, selles,oleme temaga ühel meelel, et üksik mängija ei pruugi antud jama lahendada ning ses osas ma n.ö huupi kaitsja ostmist ei poolda ning arvan, et olemasolev kaader on piisavalt võimekas, et korralikult mängida. Pole nüüd tarvis numbrite ja tähtede ja FMi ja FIFA ja jumal teab millega eetrit risustada... sisuliselt sama graafikakaardi vs emaplaadi teema. Kui panimõmmite. Kui ei, siis jumal teiega.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ikkagi on asi siiski Indiviidides endas ka. Nii kõrges keskkaitses võivad sul mängida Varane ja Rüdiger, kes on ründajatega enamvähem sama kiired ja hästi äkilised. Matip Klavan Gomez Lovren no ei ole ju sobilikud sinna. Peatreeneri kohus on vaadata mängijaid vastavalt oma ideele, aga Kloppi puhul on läinud need ikka väga lahku. Klavan mängib Eesti koondises ju alati enamvähem hästi jah vahest nagu Bosnia vastu tuleb väike viga sisse, aga see on keskkaitsjate puhul tavaline, et vahest apsakas tuleb sisse. Võtmekohaks ongi see, et Eesti või Augsburg mängisid ju väga madala kaitseliiniga ja ilmselge, et Klavan oli seal tasemel. Sama kehtib ka Matipi kohta Schalkes, sest nii palju kui mina Schalke mänge ja vaatasin ja seal Huntelaarid asjad mängisid, siis mängiti ka ikkagi aeglast jalgpalli mitte kaitseliin keskväljal stiilis. Klopp on lihtsalt ostnud mängijad mingite näitajate või isiklike meeldimiste pealt kokku ja siis jookseb asi liiva.
Alan Varrak ütles peale Kalev Cramo korvpalli mängu, et isetsejat on meeskonda vaja, kes oskab palliga mängida ja hakkab tegema, et suvalisele mehele ei saa anda palli kätte ja ütle, et hakka nüüd sina panema. Sama on jalgpallis kaitseliiniga sa ei saa võtta varem terve elu teistsugust mängu mänginud kaitsemeest ja öelda, et sa tuled nüüd enda trahvikasti juurest ära ja hakkad nüüd keskväljal olema. Ferguson ütles ju enda raamatuski, et meeskonna kõige tähtsam alustala on kaitseliin ja eriti keskkaitse nii, et keegi võiks Kloppile ühe Fergusoni loo saata.
Mamadou Sakho, kes ehk oleks olnud kõige sobivam üldse sellega oskas ka Klopp tülli minna.
Tegu on väga tugevalt Kloppi ebapädevusega kaitses ja ta võiks reaalselt tuua kuskilt endale ehk mõne korraliku Defence Coachi meeskonda, kes hakkaks midagi muutma.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustMina pean otsima Liverpoolile uue treeneri?
Mis aineid tarbid?
Kommentaar
-
Mõtlesin enne mäng: hmm pühapäev, võõrsil, saame tala. Kutsuge mind nüüd prohvetiks või visake kividega et ära jinxisin.
Siis kui olukord oli juba lootusetu vaatasin neid kes platsil või pingil ja mõtlesin, et mitte ühelegi vennale neist ei antaks ntx Barcas, RM või fck isegi ManCitys 3 hooaega "tõestamaks", et neil ikka on mingi sisu kuskil. Lovren, Migs oleks järgmisel hooajal kuskil hui teab kuhu maha müüdud. Aga meie hoiame. Ja mis kõige hullem ostame juurde. Kasutu.
Kala hakkab mädanema peast. Kui kõrgelt LFC hierarhiast tuleb probleeme otsida?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustIkkagi on asi siiski Indiviidides endas ka. Nii kõrges keskkaitses võivad sul mängida Varane ja Rüdiger, kes on ründajatega enamvähem sama kiired ja hästi äkilised. Matip Klavan Gomez Lovren no ei ole ju sobilikud sinna. Peatreeneri kohus on vaadata mängijaid vastavalt oma ideele, aga Kloppi puhul on läinud need ikka väga lahku. Klavan mängib Eesti koondises ju alati enamvähem hästi jah vahest nagu Bosnia vastu tuleb väike viga sisse, aga see on keskkaitsjate puhul tavaline, et vahest apsakas tuleb sisse. Võtmekohaks ongi see, et Eesti või Augsburg mängisid ju väga madala kaitseliiniga ja ilmselge, et Klavan oli seal tasemel. Sama kehtib ka Matipi kohta Schalkes, sest nii palju kui mina Schalke mänge ja vaatasin ja seal Huntelaarid asjad mängisid, siis mängiti ka ikkagi aeglast jalgpalli mitte kaitseliin keskväljal stiilis. Klopp on lihtsalt ostnud mängijad mingite näitajate või isiklike meeldimiste pealt kokku ja siis jookseb asi liiva.
Alan Varrak ütles peale Kalev Cramo korvpalli mängu, et isetsejat on meeskonda vaja, kes oskab palliga mängida ja hakkab tegema, et suvalisele mehele ei saa anda palli kätte ja ütle, et hakka nüüd sina panema. Sama on jalgpallis kaitseliiniga sa ei saa võtta varem terve elu teistsugust mängu mänginud kaitsemeest ja öelda, et sa tuled nüüd enda trahvikasti juurest ära ja hakkad nüüd keskväljal olema. Ferguson ütles ju enda raamatuski, et meeskonna kõige tähtsam alustala on kaitseliin ja eriti keskkaitse nii, et keegi võiks Kloppile ühe Fergusoni loo saata.
Mamadou Sakho, kes ehk oleks olnud kõige sobivam üldse sellega oskas ka Klopp tülli minna.
Tegu on väga tugevalt Kloppi ebapädevusega kaitses ja ta võiks reaalselt tuua kuskilt endale ehk mõne korraliku Defence Coachi meeskonda, kes hakkaks midagi muutma.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar