Gerrardil on olnud noortega väga hea sügis. U19 ML alagrupp on juba võidetud, viimati löödi Sevillat võõrsil lausa 4:0 (kodus võideti hispaanlasi sama skooriga) ja ka kodused liiga ja kapp on U18 vanuseklassis väga edukalt kulgenud. Mõned U18 nimed, mis tasub meelde jätta: Liam Miller, Curtis Jones, Rafael Camacho. Euromängudeks kaasatakse ka U23 hulgas mängivad noorukid nagu Grabara, Woodburn ja Brewster.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Stok
Ausõna ei taha enam Morenot Liverpooli särgis näha. Mitte ainult eilse põhjal, vaid üleüldse.
Kommentaar
-
Moreno osas vaevalt 'pooli fännid kokkuleppele jõuavad. Mina vana kooli inimesena ikkagi eeldan äärekaitsjalt kaitsmisoskust ja sellega on hispaanlasel nii palju puudujääke, et vaevalt ta neist kunagi lahti saab. Olen nõus, et rünnakute toena on tast palju kasu. Aga see ei kaalu puudujääke üles. Ei ole 'pooli masti mees.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas StokAusõna ei taha enam Morenot Liverpooli särgis näha. Mitte ainult eilse põhjal, vaid üleüldse.
Alberto Moreno is now a 'much better defender', says Jurgen Klopp
Kumb nüüd loll on, sina või Jürka?
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMoreno osas vaevalt 'pooli fännid kokkuleppele jõuavad. Mina vana kooli inimesena ikkagi eeldan äärekaitsjalt kaitsmisoskust ja sellega on hispaanlasel nii palju puudujääke, et vaevalt ta neist kunagi lahti saab. Olen nõus, et rünnakute toena on tast palju kasu. Aga see ei kaalu puudujääke üles. Ei ole 'pooli masti mees.
Aga nagu ikka, pühalehma ei tohi puutuda, mis siis, et just tänu tema eksimusele viik majja tuli.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Kui Moreno end nüüd selle mänguga vähemalt pingile mängis mõneks ajaks, siis võib rahul olla. Kurja, midagi pole teha, kaitsjat temast ei ole ega saa. Teine ajukääbiku moment tuli taas täiesti tühja kohapealt, mille eest ta ka kollase sai. Milleks? ..ja siis veel naeratas otsa. Seda jama ei ravi välja kahjuks. Klopp tagus käega vastu pead väljaku kõrval.
Mingis intekas v kirjutises ta mainis, et rääkis oma agendiga ja kaalus juba klubist lahkumisele eelmine hooaeg, aga äärmiselt kahju et see nii ei läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Suarez Vaata postitustAga minu arust pole Moreno esimene murekoht.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKui Moreno end nüüd selle mänguga vähemalt pingile mängis mõneks ajaks, siis võib rahul olla. Kurja, midagi pole teha, kaitsjat temast ei ole ega saa. Teine ajukääbiku moment tuli taas täiesti tühja kohapealt, mille eest ta ka kollase sai. Milleks? ..ja siis veel naeratas otsa. Seda jama ei ravi välja kahjuks. Klopp tagus käega vastu pead väljaku kõrval.
Mingis intekas v kirjutises ta mainis, et rääkis oma agendiga ja kaalus juba klubist lahkumisele eelmine hooaeg, aga äärmiselt kahju et see nii ei läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustJa Raku on?
Aga nagu ikka, pühalehma ei tohi puutuda, mis siis, et just tänu tema eksimusele viik majja tuli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wikat Vaata postitustVärava lõi ju mees, kelle Can karistusalas vabalt liikuma lasi.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustVärava lõi mees, kellele Raku peaga palli jalale "söötis".mc jünger.Anus Äärits.
Kommentaar
-
Algselt postitas reed Vaata postitustKas sa oled pederast peast vöi?Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Wikat Vaata postitustMillisest eksimusest jutt käib? Värava lõi ju mees, kelle Can karistusalas vabalt liikuma lasi.★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar