Saver kuule Klavan ikka oskab küll mängida. Isegi Lovreni'le teeb silmad ette.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas check Vaata postitustSee, kuidas Saver igal jumala võimalusel ikka rõhutab, kui vana ja kogenud fänn ta on, peaks juba nii mõndagi tema kohta ütlema. Endiselt kaasfännidele tungiv soovitus see tont ignoorlisti lisada, et see pidev läbustamine siin teemas ükskord lõppeks.
Samal ajal absoluutselt kõik vähegi usaldusväärsemad allikad rääkisid, et Mane "slightly felt his old injury". Toon viite:
Mane is due to report back at Liverpool after he "slightly felt his old injury," the Senegalese Football Federation said.
Ühesõnaga üldiselt on päris asjalik tekst foorumis, tasub lugeda. Ja siis on Saver.
Kommentaar
-
Algselt postitas Metslane89 Vaata postitustSaver kuule Klavan ikka oskab küll mängida.
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustJa tegin seda pärast seda, kui ta ütles poolteist nädalat tagasi ilma mingi viiteta ühelegi allikale "Mane jälle katki - 4 nädalat eemal".
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustÜhesõnaga üldiselt on päris asjalik tekst foorumis, tasub lugeda. Ja siis on Saver.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Sa kirud peale igat mängu kogu Liverpooli koosseisu ja teed maha treeneri otsuseid. Järelikult sa ütled, et nad ei oska mängida ja seal hulgas ka Klavan. Tegelik mulje on see ,et sa oled suur Manu fänn kes vihkab Liverpooli ja sa peaks kolima Manu rubriigi alla. Võiksid ära kolida....juba.
Kommentaar
-
Algselt postitas wiinuks Vaata postitustSa kirud peale igat mängu kogu Liverpooli koosseisu ja teed maha treeneri otsuseid. Järelikult sa ütled, et nad ei oska mängida ja seal hulgas ka Klavan. Tegelik mulje on see ,et sa oled suur Manu fänn kes vihkab Liverpooli ja sa peaks kolima Manu rubriigi alla. Võiksid ära kolida....juba.
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustViimasel kolmel postitajal on ilmselgelt mõra peas. Ja see peab päris suur olema, et sellist jama siia kirjutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust3vs1. Äkki mõra on mujal?
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustUsun,et tegelikkuses on 30vs1.
Mulle meeldivad underdogid
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMa võin Saveri 0,5 olla, ehk 30/1,5
Mulle meeldivad underdogidBenitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas Saver Vaata postitustKahju on näha, et ka sina Pints selle lollusega kaasa lähed. Tõsiselt kohe. Üks väheseid siin foorumis, keda ka huvitav lugeda on.
a) sina jagasid alguses sõbralikult teavet, jah allikate väärtus oli vahel kaheldav aga huvitav oli ikka. Mina olen seda meelt, et lugeja otsustagu ise uudise väärtuse üle ning selle pärast ärrituma ei peaks nii valuliselt.
b) paar kasutajat otsustasid ülekohtuselt sind norida, mille peale sina ägestusid ja nüüd kohati kõigile kohe turja hüppad.
Nii see ring käib paraku, kui sa ise ka veel provotseerid ja sellega kaasa lähed.
Märkisin 0,5, sest kõigega pole päri aga olen muidu sinu poolt ja nüüd saan veel selle eest kah pähe
Ma üldse ei mõista, miks oma klubi fännid nii kaklevad aga ma olen ka Saaremaalt ja vähe omamoodi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMa üldse ei mõista, miks oma klubi fännid nii kaklevad aga ma olen ka Saaremaalt ja vähe omamoodi.Koondise põhimängija
Kommentaar
-
Algselt postitas ttBoll Vaata postitustSaver on Liverpooli fänn? Ise ka usud?
Mulle tundub, et ta siiralt elab kaasa Liverpoolile aga kipub liialt oma esmaseid emotsioone kohe kirja panema siia kiirustades ning äärmustesse langema aga kes meist seda ei teeks.
Minul näiteks sõitis katus vahel Carlo Bayerni ajal ära aga igasugu räuskamist kohe Bayerni teemasse ei kukkunud kirjutama (vahel siiski ka nii just juhtus), sest toksisin oma emotsioonid google translatorisse, tegin köögis ühe suitsu, siis vaatasin mis ma kirja panin, muigasin ja kustutasin selle ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMulle tundub, et ta siiralt elab kaasa Liverpoolile aga kipub liialt oma esmaseid emotsioone kohe kirja panema siia kiirustades ning äärmustesse langema aga kes meist seda ei teeks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar