Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustOot, kas Johnny Evans on nüüd järsku 29-aastasena heaks kaitsjaks muutunud?
Mulle tundub, et Pints ei taju eriti hästi sellise lähenemise võimalikke puudusi aga "täpsem kui ülejäänud" pole ka kõige halvem argument.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustPäris ogaraks nende 5:0 võitudega läinud
Mis toda goalimpacti puudutab, siis mulle hetkel tundub, et see just suudab abiks olla tundmatu, värske kraami leidmisel.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustMatip on niikuinii iga nati aja tagant mingi väikse pohmakaga väljas.
Kus see probleem siis tegelt on? Huvituks kohe, eriti kuna siin tekib mingi sarkastiline joon selles suunas, nagu Liverpool enam polekski pidanud keskkaitset tugevdama. Ja ma ei õigusta siin summat, sest see on üle võlli.
Kui mõtlete siin keskvälja, siis selleks on juba ühe Keita eest arve ette makstud ja kindlasti tegeletakse keskväljaga suvel ka edasi.
Kommentaar
-
The 32-year-old is likely to be the fourth choice at centre half when Van Dijk officially completes his move from Southampton in the New Year.
But Klopp insists Klavan is a key player and has stressed that it is important to have depth in all positions.
"He is a perfect role model for pretty much all signings. He loves being here," Klopp said.
"He needs to be confident. He could be much more confident with his skills but we are working on that as well.
"He is in good shape at the moment. It's very, very important for us that he is.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKahtlen. Väravavahimuret kardetavasti talvel ei lahenda. Coutinho osas loodan, et ta jääb siiski hooaja lõpuni - kasvõi selle kokkuleppega, et suvel lubatakse minna. Kõige parem oleks sel juhul kui üleminek tehtaks ära kohe peale hooaja lõppu: jääks maksimaalselt aega asendajat otsida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõmmik Vaata postitustMis sellest De Vrij teemast saanud on, kas tuuakse ka VVD kõrvale kohe ära? Ma kujutan neid pisaraid ette
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEt Liverpoolil pole jätkuvalt korralikku lõhkuvat poolikut, kes suudaks kaitsele katet pakkuda. Veel vähem on sellist mängijat juhul, kui Can minema jalutab ja ta Keitaga asendatakse, kes ju pole samuti kaitsev poolik nagu ka tegelikult mitte Henderson, kellest Klopp on (pigem ebaõnnestunult) üritanud kaitsvat poolikut voolida.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKui ära tasumiseks pidada mehe veel kõrgema hinnaga mahaärimist paari-kolme aasta pärast, siis seda ma ei usu, aga see pole kindlasti eemärk.
Ma mõtlesin ära tasumise all ikka seda, kas ta toob midagi mis meie kaitsemängu korda teeb. Kas ta toob stabiilsust? Kas ta aitab rahustada paanikahooge mis meil liiga tihti värava all tekib? Aeg näitab.
Kommentaar
-
Kaitsega seoses tore number see, et vaid City (6.1) laseb endale Liverpoolist (7.6) vähem pealelööke. Isegi standarditest on tänavu ainult viis imetud. Samal ajal edestab Mignolet tõrjete efektiivsuse osas (ülinapilt) vaid Harti.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar