Oleme jälle niikaugel. Mingisugune lahendus võimalikult kiiresti palun.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Ma arvan, et mängijad ja ka klubi on juba harjunud, ega lase sel teemal end väga häirida. Sula lauale ja asi tehtud, muidu aga möla maha. See käib ka ajakirjanike vms kohta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustAga noh, eks seda oli teada juba alates Coutinho vigastusest .
Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitusthttp://www.fullmatchesandshows.com/2...full-show-3/#2
Martin Keown paneks Joe Gomeze hoopis Virigili kõrvale põhiliseks nr 2 kaitsjaksAmorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitusthttp://www.fullmatchesandshows.com/2...full-show-3/#2
Martin Keown paneks Joe Gomeze hoopis Virigili kõrvale põhiliseks nr 2 kaitsjakssee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Martin Keown paneks Joe Gomeze hoopis Virigili kõrvale põhiliseks nr 2 kaitsjaks
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOleme jälle niikaugel. Mingisugune lahendus võimalikult kiiresti palun.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustKas keegi oskab näiteid tuua palju on ajakirjanduses olnud ManC sellist "flirti" ajakirjanduses nende võtmemängijate müümise üle kuskile X kohta? Ma mõtlen Silva, Aguero, miks mitte ka De Bryne nüüd. Mina pole eriti tähele pannud, aga mul on suhteliselt selektiivne nägemine teiste klubide suhtes.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNeil pole tarvidust müüa, meil nii rikkaid omanikke pole. Coutinho igast suunast töötlemine on juba sisseharjunud tava - Barca on sellistes asjades üliosav. 'pool muidugi peaks ütlema kindla ei või siis jätma kommenteerimata: mul on mulje, et mingisugused ajakirjanikulaadsed tegelased saavad klubi siseringilt liiga palju infot.
Kommentaar
-
Mõnda klubisse on aastaid päevast päeva kilekottidega raha tassitud ja see on oma jälje jätnud - nende mängijatele lähenetakse (kuidagi) teisiti.
Meie oleme rahaga tule tegemisel alles kollanokad, kuid sammud on suured.
e: Ehk siis jäta mõned kogemustega kulutajad esimesest n.ö kuuest kõrvale ja vaata, mis pilt avaneb.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar