Ära saa aru.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustPõhimõtteliselt vaheta mängija nimi ja klubid ära ning sama saab kirja panna van Dijki kohta. Kas pole mitte irooniline?
Kommentaar
-
Algselt postitas uhuu Vaata postitustLiverpool siiski olevat kohe asendajat otsimas, Monaco Thomas Lemar tahtvat ise nüüd Liverpooli. varem on pooli £65m ja arsenali £90m pakkumised ära õeldud. Teine valik olevat Riyad Mahrez, kelle kohta levib jutt, et liverpool olevat Lesteriga otse ühendust võtnud, et me ei ole Mahrezest huvitatud, mis viitavat sellele, et Mahreze endaga on juba räägitud asjast. Kolmas on Lissaboni Sportingu Gelson Martins, kelle hind muutkui tõuseb, viimati juba £89m-ni.
Kuskil mingi lae peale panek, mingigi üldine kohustus igal klubil anda midagi oma kommuunile (sest kes sellega isegi tegeleb, võiks ka rohkem panustada) oleks natukenegi vähem solvavam kõigi nende summade juures.
jah jah, sain aru juba, jooksen tagasi mägedesse★★★★★★
Kommentaar
-
Adekvaatne asendus talvel tõenäoline ei tundu. Klopp juba räägib kui palju usku tal praegusesse satsi on. Mis konkurentsis püsimisest me räägime kui klubi niimoodi staaride ees koogutab.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAdekvaatne asendus talvel tõenäoline ei tundu. Klopp juba räägib kui palju usku tal praegusesse satsi on. Mis konkurentsis püsimisest me räägime kui klubi niimoodi staaride ees koogutab.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAdekvaatne asendus talvel tõenäoline ei tundu. Klopp juba räägib kui palju usku tal praegusesse satsi on. Mis konkurentsis püsimisest me räägime kui klubi niimoodi staaride ees koogutab.
Kommentaar
-
Nojah see võib olla FSG otsus/strateegia mees võimalikult kallilt müüa, aga fännide jaoks on ‘pooli nägu Klopp ja tema mesinädalad on nüüd lõplikult läbi. Kui selle hooja tulemus on null karikat ja liiga 6. koht, pole tal armu loota.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Hea, et ma fänn pole. Viuhh. Joppas mul.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustNojah see võib olla FSG otsus/strateegia mees võimalikult kallilt müüa, aga fännide jaoks on ‘pooli nägu Klopp ja tema mesinädalad on nüüd lõplikult läbi. Kui selle hooja tulemus on null karikat ja liiga 6. koht, pole tal armu loota.
+1 sulle minu poolt!Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitust[---] fännide jaoks on ‘pooli nägu Klopp ja tema mesinädalad on nüüd lõplikult läbi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Kommentaar
-
Samas hea meel, et see saaga läbi sai. Parem härga täis Ox, kui tujutu Coutinho. Härga täis Coutinhole meil võrdväärset meest muidugi ei ole praegu, kes üldse võiks olla? Barca sai Iniestale ideka asenduse, aga mingu tal seal siis ikka sitasti. Aa..paluks ka järgmistele signingutele miljardi suurust väljaostu klauslit, kurat kaua võib. Praegustest meestest Salahile ka!
Kommentaar
-
Algselt postitas Sihvakas murukarikas Vaata postitustnimetatud fännide ring paistab küll peamiselt sinu ja Saver'iga piirduvat. valdavalt on pahameele fookuses Coutinho ise.Benitez: "In football, everything is a lie".
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar