Homne karikamäng Viasat Sport 2 pealt ka kenasti nähtav.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Reservid sõbrustasid Blackburniga ja võitsid 3:0. Jordy Brouwer sai hakkama kahe ja Robbie Threlfall ühe kolliga. Vv Peter Gulascit pole mina enne kohanud.
Gulacsi, Kelly, Threlfall, San Jose (Darby 60), Huth, Flynn, Crowther, Plessis, Simon (Spearing 45), Brouwer, El Zhar (Insua 40).
Aga Readingi vastu päris lapsukestega ikka ei minda. Hea võimalus siiski näha, mis mehed on Itandje, Leiva ja Leto ning kuidas Aurelio pärast vigastust hakkama saab.
Itandje, Finnan, Aurelio, Carragher, Arbeloa, Leto, Sissoko, Lucas, Benayoun, Crouch, Torres.
Pingil: Martin, Gerrard, Riise, Hobbs, Putterillthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Nauditav lahtine jalgpallimäng. Kõik neli 'pooli väravat olid kaunid, Benayouni esimene soolo muidugi eriti meisterlik. Leto väravasööt paistis ka silma. Torrese andes kahtlejaid ilmselt enam pole - eks tal võtab veel aega Inglise liiga kaitsestiiliga harjuda, aga potensiaal on metsik.
Negatiivsest tuleb mainida nurgalöökide ülimalt puudulikku kaitsmist. See oleks vabalt võinud kätte maksta.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Väga kena . Lõpuks jälle midagi mängu moodi. Torres oli hea, Crouch oli keskmine, võtis palli ilusti maha ja ei kaodanud seda kunagi ära, samas millegi erilisega ka silma ei jäänud.., juhtub kui torres kõrval on .
Algus oli konarlik aga, peale 1st väravat hakkas mängu kah tulema.
Pennal jäi saamata ja Readingu esimese värava puhul oleks võinud ka suluseis olla, aga kui võit tuli siis ei ole väga vahet =) .
Kommentaar
-
tegemist oli passiivse suluga nii et ega ikka ei oleks pidanud küll ära vilistama, ainult siis kui oma mees ette oleks jäänud. Reading evis päris korralikult esimese poolaja lõppu, kuid kui ise ei löö, siis võid enam-vähem kindel olla et hakkad ise saama, Lita tegi ka head käärid, kuid liiga keskele.
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitusthttp://www.skysports.com/story/0,195...758568,00.html
benitez on end küll segi joond kui jätab jälle torrese pingile
2. Maratoni pole mõistlik peale nädalast harjutamist joosta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas eestimees Vaata postitust
benitez on end küll segi joond kui jätab jälle torrese pingile
siit ka vastus küsimusele
Algselt postitas $$$ Vaata postitustMis toimub?
nii Birminghami kui Portsmouthi vastu alustas Torres pingilt ja 'pool jäi kuivale
Guardian: The manager kept Fernando Torres on the bench for an hour of Saturday's goalless draw with Birmingham City but has included the Spainiard, plus Steven Gerrard and Jamie Carragher, in his plans for a competition that he has admitted rates fourth on the club's list of priorities.
Rafa Can't Stop RotatingGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Jahm keegi ei taha Torrese asmel Crouchi näha aga Crouch tahab ka mängu aega saada ikkagi inglismaa koondise ründaja.Minu arust oleks normaalne kahe rünne ka teha ja mõlemad oleksid sees
Täna kell eesti aja järgi 17:00 hakkab wigan ja liverpooli mäng.Loodevasti võidab Liverpool Hiljem annan skoorid,siis kui ma olen ära vaatanud
Kommentaar
-
Algselt postitas when Vaata postitustJahm keegi ei taha Torrese asmel Crouchi näha aga Crouch tahab ka mängu aega saada ikkagi inglismaa koondise ründaja.Minu arust oleks normaalne kahe rünne ka teha ja mõlemad oleksid sees
Täna kell eesti aja järgi 17:00 hakkab wigan ja liverpooli mäng.Loodevasti võidab Liverpool Hiljem annan skoorid,siis kui ma olen ära vaatanudarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar