320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Jah kõigepealt olgu off-topicuna öeldud, et Jonjo mankusid lollitamas on üks ilusamaid vaatepilte jalgpallis.
Aga oma mäng oli kindlalt kontrolli all täna. Teine värav jumalik ja võinuks vabalt rohkemgi lüüa. Keskväli vahelduseks tegi oma töö hästi ära ja lõpus ka kokku ei kukutud. Isegi Lallana peaaegu, peaaegu. Karius hakkab vahi moodi välja ka nägema, nii et väga vahva.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Selliseid away mänge ma telliks terve ülejäänud hooaeg. Ei mingit suurt stressi ja olulistel hetkel oleme teravad. Firmino ja Salah taas super kombineerimine, Firmino sööt puhas maailmaklass!
Vastased muidugi olid suhteliselt plönnid ka, nii palju sööduvigu ja tundus et meeskonnas ei ole ühtegi vedavat mängijat platsil. Läheb karmiks see punase joone battle neil.
Kommentaar
-
Vastased tegid kokku kuus lööki väravale ning neli raamidesse - keegi kusagil ikka magas korralikult. Mäng oli aga nii uimane ja praak, et ma suutsin vaid mõelda, et see oranž vorm on ikka kole küll ja kas lõigatud säärise osa tohib ikka punane olla?
Vähemalt oli teine värav ilus ja VVD pea veatusee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustkeskväli tõotab olla nagu ma täna - ei viitsi kohale minna lihtsalt
Nõustun eelmisega, kohtunik nõudis jälle lisaajurakke.★★★★★★
Kommentaar
-
Homme Porto ja seejärel kümnepäevane mängupaus. Seepärast reisitakse Portugalist neljaks päevaks Marbellasse treenima. Kaasa võeti reisule suurem seltskond, teiste seas ka Clyne.
Karius, Mignolet, Ward, Grabara, Clyne, Van Dijk, Lovren, Gomez, Klavan, Moreno, Robertson, Matip, Alexander-Arnold, Wijnaldum, Milner, Henderson, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Can, Woodburn, Firmino, Salah, Mane, Ings, Solanke.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Nojah, Sturr'i osas üllatav ei olegi. Äärmiselt kurb lugu on kõik see, aga nende väga injury prone mängijate puhul tekib paratamatult küsimus, kas midagi siiski teeb mängija mängudeks ettevalmistamistel valesti v jätab tegemata. Tundub naiivne kõike ebaõnne karikasse kirjutada.
Porto vastu meile eriti soosivaid koef'e ei pakuta ja loodetavasti soojas kliimas trennipäevad mehi liiga pehmeks ei tee. Seda kuidas meie mänguisu ära võtta, on vastasele hästi teada.
Minu algkoosseis oleks:
Karius
Gomez-Matip-Van Dijk-Robertson (tahaks muidugi Klavanit, aga mängupraktikat ju pole)
Can-Ox-Wijnaldum
Firmino -Salah - Mane (frontline'is ei ole küsimustki)
Vahetusest põhiliigutused oleks Lallana, kui vaja rünnata ja Milner, kui vaja lukku tõmbama hakata.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar