Ütleks Tottenham, Soton ja Porto mängus oli Karius vägagi kindel. Okei Tottenhamilt 2 sai sisse aga tegi juba kindlat mängu seal ka.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustKoondises vist siiski kedagi etemat kui Hart ka võtta pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPickford.
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustKarjus poiss tegi yhe super hea m2ngu ja 2kkitselt mure lahendatud? V6ib olla ma saan asjadest valesti aru, kuna eriti scousereid ei j2lgi..
b) vaatame siis niipidi: parem kiiper, kelle mäng läheb paremusepoole, kui korduvalt halvemuse★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustUEFA noorteliigas tehti meeldiv 2-0 võit ja järgmises voorus tuleb jälle manchester vastu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Aega läks, aga asja sai. Firmino ei öelnud tollele türale midagi halba. Kas colgate ei peaks saama hoopis karistada, et valetas? Või et proovis sihilikult vigastada teist mängijat?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
However, we are completely satisfied that the allegation was made in absolute good faith by Holgate and that there is no suggestion of this being an intentionally false or malicious allegation.
Ehk siis järgmine kord, kui punane terendab, siis süüdistad rassismis ja voilaa.
e: minge munnisee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar