Mis selle Matipi fenomen on, et ta Lovreni asemel platsil on? Lovren teeb kord poole aasta jooksul totaalselt lootusetu mängu, aga Matip teeb seda keskmiselt kord kahe nädala jooksul vms.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Matipi söödud on efektiivsemad vastase kaitse lahti harutamisel.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Äge. Oxlade oli keskel lihtsalt super, samamoodi Can ja Robertson. Karius võttis esimesel poolajal Arnautovici ülitäpse tõste ära. Ründekolmik ei suuda enam üheski mängus alt vedada.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Hmm.
Njah.
Oleks.
Vaadates seda meeskondliku koostööd, enesekindlust, mis VVD tulekuga on tekkinud, siis... hmm njah, oleks võib olla tiitli eest võitlemine veel teema ning isegi väike brass alles. Unistada ju võib, kuid kuidas teisiti tuleviku poole liikuda?
Üle pika aja tegi mängu vaatamine mind rõõmsaks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustHmm.
Njah.
Oleks.
Vaadates seda meeskondliku koostööd, enesekindlust, mis VVD tulekuga on tekkinud, siis... hmm njah, oleks võib olla tiitli eest võitlemine veel teema ning isegi väike brass alles. Unistada ju võib, kuid kuidas teisiti tuleviku poole liikuda?
Üle pika aja tegi mängu vaatamine mind rõõmsaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas staykool Vaata postitustKas VVD mitte brassi eest saadud rahade eest ei ostetud?Amorim <3
Kommentaar
-
Ma saan aru, et väikese brassi minek, tahe sai pealikule selgeks suve lõpus. Kui nüüd fantaseerida, siis edu palliplatsil, suhtumises võinuks mõlema meelt muuta (?). Taaskord - fantaseerimine.
VVD tulekuga on rohkematel kordadel ära vajunud keskväli, kui kaitseliin. Kui kumbki ära ei vaju, siis ongi tulemuseks peksham.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustÄge. Oxlade oli keskel lihtsalt super, samamoodi Can ja Robertson.
Robertsoni tsenderdused on maasikad ja Can peab jääma! Can on lihtsalt iga hooajaga paremaks läinud ja tema lahkumine jätaks taas augu mida peab lappima hakkama.
Elu on hetkel päikest täis.
Kommentaar
-
Milner oli jah tagasi oma tuntud headuses. Kloppi poolt ajastatud lüke?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar