Laupäevahommik ja @Palace, hullemat raske ette kujutada. Läks siiski õnneks, ehkki vastasele anti veel õige naljaka pendlaga edu sisse. Tervet mängu ei näinud, aga tundus, et kaitse oli meil taas pidevas hädas nagu selliste vastastega võõrsil õige tihti. Keskväljal aga nappis loovust. Õnneks on Salah.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Loovusega olid lood enam-vähem ja üldse satsi üldise mänguga. Küll aga oli üksjagu palju rabedust ja personaalseid eksimusi (mis elu raskeks tegid ja üritusi nurjasid) ning vedas, et Mane teist kollast ei saanud. Mõni teine ründaja löönuks Benteke asemel meil võrgu ribadeks. Ma seda City mängu juba veits pelgan...aga nuh, teine meelsus ja õhtul on testosterooni tase madalam ka.
Robertsoni on lahe vaadata - areneb iga minutiga.
Palace'ist on tiba kahju, aga eks nad või nüüd siis võitma hakata.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Raske mäng reservide vastu. Karius brainfartis korra, kuid päästis päeva mõned korrad rohkem.
Üldiselt oli pilt jube. Enda poolt praaki palju. Taaskord jäeti vastasmeeskonna pikka tsentrit katma jublud. Miks? Kuid lõpp hea kõik hea.
Mane on üks õnnelik poiss. Ja seda mitte ainult enda süül. Kole oli vaadata sellegipoolest.
Ja Lallana on DS vol2?
Kommentaar
-
Kariuse tugevus/nõrkus on jah see, et ta jookseb joonelt kiirelt välja. Ühel korral päästis sellega kindla värava ja teisel määrati pennu, mis võinuks mõnel teisel päeval vabalt olla ka vastase poolelt ohtlik mäng.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKariuse tugevus/nõrkus on jah see, et ta jookseb joonelt kiirelt välja. Ühel korral päästis sellega kindla värava ja teisel määrati pennu, mis võinuks mõnel teisel päeval vabalt olla ka vastase poolelt ohtlik mäng.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMatip hooaja lõpuni väljas, Gomez ka vigane. Kriis.Amorim <3
Kommentaar
-
Hullemaks läheb. Klavan pole homme isegi pingil, Can ilmselt samuti audis. Lallana seevastu - pole päris võimatu, et mai algul võib veel mänguvõimeline olla. Homme aga valikud väga napid.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar