Ma linnupojuga nõus. Kui suudaks kodus puhtana hoida siis võõrsil ikka päris hea olla
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Järjekordne rekord, kolm kuuauhinda ühes hooajas. Waydago
Dap-xyVXkAI0Jq1.jpg
ma veel algaja photoshopper, antke anteks★★★★★★
Kommentaar
-
http://www.powerplaymanager.com/r1533770 Tee endale hoki-, korvpalli-, käsipalli- ja jalgpallimeeskond.
Kommentaar
-
Kihvta
Vedas, et Raggy Evertonis ei mängi, muidu saaksime lugeda tabloididest kuidas Rooney Luule ära lohistas.
FOTOD | Luule Komissarov tähistas Liverpooli võitu koos Klavani, Mohamed Salah' ja Virgil van Dijkiga!
Kommentaar
-
Algselt postitas the Kop Vaata postitustKindel 3-0.
Euroopa parim ründekolmik on tasemel.
Mo Salahi 40s värav sellel hooajal ja Bobby Firmino 26s...
VVD on toonud ebareaalse kindluse kaitsesse ja Ox.... On faking kunn!
Ühtlasi on veel Salah parem kui Cavani, Friminho parem kui Neymar ja Mane parem kui Mbappe. Ilma kahtlusteta!
Miks piirduda üldse Euroopa ja praeguse ajaga? Võiks ju kohe öelda, et universiumi kõige monumentaalsem ründetrio keda homo sapiensi silm on näinud?!
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMiks piirduda üldse Euroopa ja praeguse ajaga? Võiks ju kohe öelda, et universiumi kõige monumentaalsem ründetrio keda homo sapiensi silm on näinud?!
On's tõesti nii raske olla, kui inimene rõõmu tunneb?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar