Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”
-
Mhmh. Ennegi nähtud neid mängijaid, kes elurõõmust pakatavad, kui meedikud nad platsilt minema tirivad. Peapõrutus on üsna salakaval asjandus (kas, kuidas ja millal avaldab mõju) ja kui juhtumisi satud olema CLi finaalis väravas, siis adrenaliinil on vabzee teised mõtted. Lühidalt - ära ole Jürto.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Scarhead Vaata postitustÜks sama valgus kõik, ei vabanda välja. Siis küsitakse vahetust.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMhmh. Ennegi nähtud neid mängijaid, kes elurõõmust pakatavad, kui meedikud nad platsilt minema tirivad. Peapõrutus on üsna salakaval asjandus (kas, kuidas ja millal avaldab mõju) ja kui juhtumisi satud olema CLi finaalis väravas, siis adrenaliinil on vabzee teised mõtted. Lühidalt - ära ole Jürto.
Kommentaar
-
Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitustEi taha küüniline olla, aga ma oleks Kariuse asemel 110 protsenti täpselt sama juttu rääkinud. Kui tal oleks peapõrutus olnud siis oleks ta pidanud sellest juttu tegema mõned päevad peale mängu mitte 2 nädalat peale seda. Praegu jääb selline mulje, et mees istus agendiga kaks nädalat saunas ja mõtles põhjuseid kuidas oma ajupeere välja vabandada
Kommentaar
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mehhanisaator
See peapõrutus on ikka üpris rumal vabandus. Muidu, kuidas hooaja ülejäänud käkid on tulnud ? Nad seal Liverpoolis koguaeg kerge peapõrutuse all ? Ma ei imestaks, kui Lovreni arst tuleks ka jutuga välja, et esimene pool hooajast oli Lovren põrutatud. Eriti Tottenhami mängus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustSee peapõrutus on ikka üpris rumal vabandus. Muidu, kuidas hooaja ülejäänud käkid on tulnud ? Nad seal Liverpoolis koguaeg kerge peapõrutuse all ? Ma ei imestaks, kui Lovreni arst tuleks ka jutuga välja, et esimene pool hooajast oli Lovren põrutatud. Eriti Tottenhami mängus.
..
Kommentaar
-
Kui te poleks nii rumald, siis ehk Jumal annaks teile andeks ja saaksite aru, millest jutt tegelikult käib.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKui te poleks nii rumald, siis ehk Jumal annaks teile andeks ja saaksite aru, millest jutt tegelikult käib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustNad seal Liverpoolis koguaeg kerge peapõrutuse all ? Ma ei imestaks, kui Lovreni arst tuleks ka jutuga välja, et esimene pool hooajast oli Lovren põrutatud. Eriti Tottenhami mängus.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustAga miks sa siis lollidele ei seleta puust ja punaseks, millest jutt tegelikult käib? Võib-olla siis ka Allah annab meile andeks meie patud ja lollused.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Mehhanisaator Vaata postitustSee peapõrutus on ikka üpris rumal vabandus. Muidu, kuidas hooaja ülejäänud käkid on tulnud ? Nad seal Liverpoolis koguaeg kerge peapõrutuse all ? Ma ei imestaks, kui Lovreni arst tuleks ka jutuga välja, et esimene pool hooajast oli Lovren põrutatud. Eriti Tottenhami mängus.
Hooaja teises pooles olid nii Lovren kui ka Karius pigem head ja mängisid kindlalt. Seda kinnitab ka statistika: hooaja esimeses pooles lasti endale lüüa 23 väravat, teises pooles vaid 15 väravat. Karius polnud terve hooaja jooksul nii ränke eksimusi teinud ja Lovren oli finaalis väga kindel.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustMis see Lovren siia puutub?
Hooaja teises pooles olid nii Lovren kui ka Karius pigem head ja mängisid kindlalt. Seda kinnitab ka statistika: hooaja esimeses pooles lasti endale lüüa 23 väravat, teises pooles vaid 15 väravat. Karius polnud terve hooaja jooksul nii ränke eksimusi teinud ja Lovren oli finaalis väga kindel.
Lovreni tõin välja, kuna teda hooaja esimesel poolel, õigustatult kui ka mitte löödi risti ja kes võiks tulla ka avaldusega, et tegelikult oli peapõrutus. Käkkide all mõtlesin ka tegelikult Mignoleti omasid jne. Ilmselt ka põrutus !
Aga egas terve hooaeg ei saanud ka Ramost tunda oma nahal. Vähe lahjemad kaitsjad, kergemad põrutused ja sellest tulenevalt mitte nii rängad eksimused.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar