Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Liverpool FC

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Scarhead
    Eesti koondislane
    • Jul 2010
    • 1436

Algselt postitanud kasutaja mcnamara poolt
    Peapõrutus asetab toimunu hoopis uude valgusse. See oli ikka ekstraõnnetu õhtu Punaste jaoks - parim ründeäss saab vigastada ja väravavaht mängib suure osa mängust sellises seisukorras. Pole põhjust teda neis eksimustes süüdistada.
    Üks sama valgus kõik, ei vabanda välja. Siis küsitakse vahetust.
    SAF- “I am not kidding. This isn’t just a job to me. It’s a mission. I am deadly serious about it – some people would reckon too serious…we will get there. Believe me. And when it happens life will change for Liverpool and everybody else – dramatically.”

Kommentaar

• Daz Booob
      naughty by nature
      • Sep 2003
      • 11841

Mhmh. Ennegi nähtud neid mängijaid, kes elurõõmust pakatavad, kui meedikud nad platsilt minema tirivad. Peapõrutus on üsna salakaval asjandus (kas, kuidas ja millal avaldab mõju) ja kui juhtumisi satud olema CLi finaalis väravas, siis adrenaliinil on vabzee teised mõtted. Lühidalt - ära ole Jürto.
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• mjaasa
        Eesti koondislane
        • Mar 2005
        • 5394

Pep on tagasi
        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

Kommentaar

• Arsenaalium
          Meeskonnaliige
          • Aug 2011
          • 353

Algselt postitanud kasutaja Scarhead poolt
          Üks sama valgus kõik, ei vabanda välja. Siis küsitakse vahetust.
          Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
          Mhmh. Ennegi nähtud neid mängijaid, kes elurõõmust pakatavad, kui meedikud nad platsilt minema tirivad. Peapõrutus on üsna salakaval asjandus (kas, kuidas ja millal avaldab mõju) ja kui juhtumisi satud olema CLi finaalis väravas, siis adrenaliinil on vabzee teised mõtted. Lühidalt - ära ole Jürto.
          Ei taha küüniline olla, aga ma oleks Kariuse asemel 110 protsenti täpselt sama juttu rääkinud. Kui tal oleks peapõrutus olnud siis oleks ta pidanud sellest juttu tegema mõned päevad peale mängu mitte 2 nädalat peale seda. Praegu jääb selline mulje, et mees istus agendiga kaks nädalat saunas ja mõtles põhjuseid kuidas oma ajupeere välja vabandada

Kommentaar

• vunts
            Asjahuviline
            • Sep 2011
            • 47

Algselt postitanud kasutaja Arsenaalium poolt
            Ei taha küüniline olla, aga ma oleks Kariuse asemel 110 protsenti täpselt sama juttu rääkinud. Kui tal oleks peapõrutus olnud siis oleks ta pidanud sellest juttu tegema mõned päevad peale mängu mitte 2 nädalat peale seda. Praegu jääb selline mulje, et mees istus agendiga kaks nädalat saunas ja mõtles põhjuseid kuidas oma ajupeere välja vabandada
            Tal tehti analüüsid/testid vms 3-4 päeva hiljem

Kommentaar

• Daz Booob
              naughty by nature
              • Sep 2003
              • 11841

Juhul kui keegi tahab head ülevaadet peapõrutuse teemal, siis bbc on olnud tubli.
              The Liverpool goalkeeper was diagnosed with concussion five days after the Champions League final, but did it affect him during the game?

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Mehhanisaator

See peapõrutus on ikka üpris rumal vabandus. Muidu, kuidas hooaja ülejäänud käkid on tulnud ? Nad seal Liverpoolis koguaeg kerge peapõrutuse all ? Ma ei imestaks, kui Lovreni arst tuleks ka jutuga välja, et esimene pool hooajast oli Lovren põrutatud. Eriti Tottenhami mängus.

Kommentaar

• Sambaz
                  Eesti koondislane
                  • Jan 2015
                  • 3695

Algselt postitanud kasutaja Mehhanisaator poolt
                  See peapõrutus on ikka üpris rumal vabandus. Muidu, kuidas hooaja ülejäänud käkid on tulnud ? Nad seal Liverpoolis koguaeg kerge peapõrutuse all ? Ma ei imestaks, kui Lovreni arst tuleks ka jutuga välja, et esimene pool hooajast oli Lovren põrutatud. Eriti Tottenhami mängus.
                  Mehdi Benatia “Losers always need an excuse”

..

Kommentaar

• Daz Booob
                    naughty by nature
                    • Sep 2003
                    • 11841

Kui te poleks nii rumald, siis ehk Jumal annaks teile andeks ja saaksite aru, millest jutt tegelikult käib.

Kommentaar

• Sambaz
                      Eesti koondislane
                      • Jan 2015
                      • 3695

Algselt postitanud kasutaja Daz Booob poolt
                      Kui te poleks nii rumald, siis ehk Jumal annaks teile andeks ja saaksite aru, millest jutt tegelikult käib.
                      Aga miks sa siis lollidele ei seleta puust ja punaseks, millest jutt tegelikult käib? Võib-olla siis ka Allah annab meile andeks meie patud ja lollused.

Kommentaar

• Redman
                        Eesti koondislane
                        • Nov 2012
                        • 2604

Nad seal Liverpoolis koguaeg kerge peapõrutuse all ? Ma ei imestaks, kui Lovreni arst tuleks ka jutuga välja, et esimene pool hooajast oli Lovren põrutatud. Eriti Tottenhami mängus.
                        Tubli!
                        Corner taken quickly...

Kommentaar

• Daz Booob
                          naughty by nature
                          • Sep 2003
                          • 11841

Algselt postitanud kasutaja Sambaz poolt
                          Aga miks sa siis lollidele ei seleta puust ja punaseks, millest jutt tegelikult käib? Võib-olla siis ka Allah annab meile andeks meie patud ja lollused.
                          Bbc kirjatükk on päris hea. Vihje - teemaks on peapõrutus (erinevatel spordialadel).

Kommentaar

• Marduk
                            Elu ilu on õlu
                            • Sep 2002
                            • 3671

Kui see põrutus annab meile CL finaali 3 väravat juurde siis ok, kui mitte siis *yawn*

Kommentaar

• onoz9
                              Entusiast
                              • Apr 2014
                              • 859

Mis see Lovren siia puutub?

Hooaja teises pooles olid nii Lovren kui ka Karius pigem head ja mängisid kindlalt. Seda kinnitab ka statistika: hooaja esimeses pooles lasti endale lüüa 23 väravat, teises pooles vaid 15 väravat. Karius polnud terve hooaja jooksul nii ränke eksimusi teinud ja Lovren oli finaalis väga kindel.

Kommentaar

• Mehhanisaator

Algselt postitanud kasutaja onoz9 poolt
                                Mis see Lovren siia puutub?

Hooaja teises pooles olid nii Lovren kui ka Karius pigem head ja mängisid kindlalt. Seda kinnitab ka statistika: hooaja esimeses pooles lasti endale lüüa 23 väravat, teises pooles vaid 15 väravat. Karius polnud terve hooaja jooksul nii ränke eksimusi teinud ja Lovren oli finaalis väga kindel.
                                Mis see hooaja teinepool siia puutub ?

Lovreni tõin välja, kuna teda hooaja esimesel poolel, õigustatult kui ka mitte löödi risti ja kes võiks tulla ka avaldusega, et tegelikult oli peapõrutus. Käkkide all mõtlesin ka tegelikult Mignoleti omasid jne. Ilmselt ka põrutus !

Aga egas terve hooaeg ei saanud ka Ramost tunda oma nahal. Vähe lahjemad kaitsjad, kergemad põrutused ja sellest tulenevalt mitte nii rängad eksimused.

Kommentaar

Töötlen...