Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaireKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Aa ei, see nagu sakslastel. Ma ei tea lätist midagi, jääb kaugeks.Algselt postitanud kasutaja Stok pooltIgaks juhuks selgitan, et see polnud solvanguna mõeldud. Läti keeles nimelt osad E-d hääldatakse Ä-ks, näiteks: My Änglish is not so good. Änyways, ...★★★★★★Kommentaar
-
Vigastatud mehed pole suurt puhkust nautinud ja Gomez ning Matip vast ongi millalgi priisiisoni jooksul taas mänguvalmis - augustiks kindlasti. Noor Brewster on vast augusti lõpuks terve ja Oxlade’i puhul räägitakse esialgu novembrist.
Esimesed ühistreeningud algavad 2. juulil ning Fabinho ning Keita peaksid algusest peale kaasa lööma.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
Hea seegi. Oxi puudumisega on keskel seeniorite kamp (varsti kindlasti ingerlundiga viga saav) Henderson, igiliikur Milly, Gini, uued poisid Fabinho ja Keita ja kahtlase tervisliku (ja soengulise) tulevikuga Lallana. Ei tea kas mul tundub valesti, aga ikka paneb kuidagi kõhklema keskvälja sügavus, olgugi et kaks eeldatavat alustajat on juurde toodud.Vigastatud mehed pole suurt puhkust nautinud ja Gomez ning Matip vast ongi millalgi priisiisoni jooksul taas mänguvalmis - augustiks kindlasti. Noor Brewster on vast augusti lõpuks terve ja Oxlade’i puhul räägitakse esialgu novembrist.
Esimesed ühistreeningud algavad 2. juulil ning Fabinho ning Keita peaksid algusest peale kaasa lööma.★★★★★★Kommentaar
-
Poolikus tuleb veel kindlasti muudatusi. Ootame juulikuu ja asjapulkade puhkuse lõpu ära. Mingid jutud räägivad lausa kahest mehest - Coutinho asendajast ja varuks veel äärele keegi. Kaitses ilmselt muudatusi ei tule ja väga kahtlen, kas ka ründes. Väravavahijutud pole vaibunud.Hea seegi. Oxi puudumisega on keskel seeniorite kamp (varsti kindlasti ingerlundiga viga saav) Henderson, igiliikur Milly, Gini, uued poisid Fabinho ja Keita ja kahtlase tervisliku (ja soengulise) tulevikuga Lallana. Ei tea kas mul tundub valesti, aga ikka paneb kuidagi kõhklema keskvälja sügavus, olgugi et kaks eeldatavat alustajat on juurde toodud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
Kaitses ehk küll aga ründesse on ju väga juurde vaja. Kui üks superkolmikust eemal on, on asi kohe poole nõrgem.Poolikus tuleb veel kindlasti muudatusi. Ootame juulikuu ja asjapulkade puhkuse lõpu ära. Mingid jutud räägivad lausa kahest mehest - Coutinho asendajast ja varuks veel äärele keegi. Kaitses ilmselt muudatusi ei tule ja väga kahtlen, kas ka ründes. Väravavahijutud pole vaibunud.★★★★★★Kommentaar
-
Tehke proovi. Ma olen 'pooli floppidega piisavalt hästi kursis, 7/8 tuli ära. Ainult see esimene väravavaht läks nässu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
-
3/8
Kaks tüüpi panin lihtsalt nime ja päritolu lotoga täppi, ja ühte hilisemat floppi ma isegi mäletasin kuna ta oli mu fäntasi satsis.
Not bad at all! With a little bit of work you'd be a Liverpool mastermind
If you were a summer signing you'd be Dirk KuytKommentaar
-
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar