Algselt postitas marv3llous
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustPalun selgita, ma ei saanud sellest naljast aru.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustAllison oli Wojciech Szczęsny õpipoiss Romas üleeelmine hooaeg.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustTundub loogiline.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustJa siit ka selle Arsenali poisi repliik.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Danny Ward siis ongi nüüd Leicesteri jagu - 12,5 miljonit kui omal ajal osteti saja tuhandega. Loodetavasti jõuab väravavahtide ralli selleni, et Schmeichel liigub sealt minema ning Danny esikindaks. Kui mitte sel, siis vähemalt järgmisel suvel.
Jänkide maale minnakse siis nii, et väravavahid on Karius, Grabara ja Kelleher. Kaasa läheb koguni 29 meest, neist Shaqiri liitub millalgi järgmisel nädalal.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Hind hinnaks, aga tegu on ikkagi super ostuga. Meeletult profesionaalne ja kindel mängumees. Ma arvan, et kui Van Dijk kaitseliini 70m eest oleks olnud ebaõnnestunud käik, siis poleks ka Alissoni toodud, aga kuna see käik oli ikkagi ennast väga õigustanud, siis julgeti ka väravavahiga selline otsus teha. Äärekaitse on veel ainukene ? positsioon Liverpoolis, aga pole ka välistatud, et sinna veel kedagi ei tooda.
Kommentaar
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitustMnjaa, alla tiitli oleks totaalne põrumine seekord.
Kommentaar
-
Mehhanisaator
-
Lahe spämm on siin jälle. Tehke oma teema kuhugi, kus saate Liverpooli raamatupidamise üle onnida.
Algselt postitas StokKas see ungari pekk, kelle Jay Spearo meile Boltonist saatis, on ka veel alles?★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustÄärekaitse on veel ainukene ? positsioon Liverpoolis
Kommentaar
-
City vastu saamiseks tuleb suure tõenäosusega teha 90+ punktiline hooaeg, päris sajast vast ei ole seekord vaja. Praeguse koosseisu puhul ei näe selles midagi võimatut, ainult pikemad vigastuspausid põhilise ründekolmiku meestele võivad takistada korraliku tiitlilahingu andmist. Liigatiitel ja CL-is vähemalt poolfinaal on sellise koosseisuga miinimumeesmärk.
Kommentaar
-
Algselt postitas diver Vaata postitustLiigatiitel ja CL-is vähemalt poolfinaal on sellise koosseisuga miinimumeesmärk.
See 'selline koosseis' on kuskil seal kolmas-neljas selles liigas, vähemalt paberil. Üle täpselt kümne aasta on korralik koosseis kokku aetud ja kohe paneb see vastasfänne toolil nihelema ja üle pakkuma, et pärast oleks kergem parastada. Nautige suve parem★★★★★★
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar