Punase osas oli puude selgelt näha ja kuna Salah oli viimane mees, siis... you do the math.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Võitjate õhtusöök vms võib mängu kohta öelda. Ilu oli vähe. Töökust palju.
VVD bossas õhus ikka päris edevalt - ründajatel hea kontrasse minna, kui mingi vend suudab nurgalöögist palli sulle ilusasti jooksmise peale suunata.
TAA toimetas (taaskord) tiba imelikult - alles mängu viimasel kümnel minutil hakkas palli omaks võtma nii, et saaks äärelt rünnata. Enamus temale suunatud diagonaalidest läks lihtsalt raisku - võttis palli omaks ja söötis tagasi...no-no-no. Kole kohe vaadata.
Vastased olid väga tublid. Muljetavaldav töö Woy'lt. Korralik võistkondlik esitlus ning lisaks osavad ja väledad jalad. Eks ole näha, mis saab edasi.
Sakho sai kahel korral Salahi tugijalale pihta - natukene siit, natukene sealt - viga, kukkumine, pennu.
Wan-Bissaka lihtsalt jooksis vastu kanda ja sai ise ka aru, et perse majas.
Kahju, et jalga pooleks ei sõidetud? Või milles mure? Salah ei taha väravaid lüüa?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mõlemad vead olid selged ja ei saa öelda, et Salah oleks erilist draamat teinud või üliteatraalselt kukkunud. Kui sa ikka sõidad vastasmängijale jalga, siis see on viga ka juhul kui jalaluud pooleks ei raksata.
Aga vau - stabiilne kaitseliin! See on midagi, mida meil pole väga ammu olnud. Loodan, et põhjuseta roteerima ei hakata. Keskel sujub kõik erakordselt hästi, nojah võib-olla TAA on suvest veidi väsinud, kuid minu meelest on ta Clyne'iga võrreldes tasemelt ikkagi liiga suur apgreid, et hakata teda pingile panema.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Muuseas kuna kõik vaatavad ainult rünnakuid, siis olgu märgitud TAA põhitöö ehk kaitsmine. Eile: The young right-back made 13 ball recoveries when no other player on the pitch made more than nine, made the joint-most interceptions for the visitors, and was the only Liverpool player to block a Palace shot.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Ma TAA kaitsetöö pärast väga ei põe, kuid...parim kaitse on rünnak ja kui sulle pidevalt ilusasti üksindusse pallid kehasse antakse, näsa rahulikult omaks võtad ja tagasi nulli söödad, siis sa nullid ära teiste töö ning annad vastasele ruumi. Milleks vallata palli, kui sa sellega midagi ei tee?
Samas see kõik võis olla pealiku nõue, sest Zaha on näljane peni.
Ja natukene hoiaks aga siiski ka tema kaitsetööl silma peal, sest ei võitnud ta kuuest kahevõitlusest ühtegi ja lasi kolmel korral endast mööda triblada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMa TAA kaitsetöö pärast väga ei põe, kuid...parim kaitse on rünnak ja kui sulle pidevalt ilusasti üksindusse pallid kehasse antakse, näsa rahulikult omaks võtad ja tagasi nulli söödad, siis sa nullid ära teiste töö ning annad vastasele ruumi. Milleks vallata palli, kui sa sellega midagi ei tee?
Samas see kõik võis olla pealiku nõue, sest Zaha on näljane peni.
Ja natukene hoiaks aga siiski ka tema kaitsetööl silma peal, sest ei võitnud ta kuuest kahevõitlusest ühtegi ja lasi kolmel korral endast mööda triblada.
Meenub neid tükki 5. Millest vähegi õnnestunuid oli 1... sorry kohalikud, aga vähemalt mina pole tema oskustes sugugi nii veendunud endiselt. Ilmselt tõde on kusagil seal (varem mainitud "kohutavalt halb jalgpallur" ja "voobšee parim asi pärast viilutatud leiba") vahel
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMa ei jätaks mainimata ka esimese poolaja tsenderdusi.
Meenub neid tükki 5. Millest vähegi õnnestunuid oli 1... sorry kohalikud, aga vähemalt mina pole tema oskustes sugugi nii veendunud endiselt. Ilmselt tõde on kusagil seal (varem mainitud "kohutavalt halb jalgpallur" ja "voobšee parim asi pärast viilutatud leiba") vahelthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Tsenderdused, v.a nurgalöögid on tõesti pigem olnud seni kehvad.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJajah, TAA on saast ja Gomez on saast. Sinu arvamused lähevad iga päevaga aina pädevamaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustJajah, TAA on saast ja Gomez on saast. Sinu arvamused lähevad iga päevaga aina pädevamaks.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa ei tea palju see teid kotib, aga kui Benfica ei pääse Meistrite Liigasse, siis liigute CL loosimisel ühe poti võrra kõrgemale.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustMa ei jätaks mainimata ka esimese poolaja tsenderdusi.
Meenub neid tükki 5. Millest vähegi õnnestunuid oli 1... sorry kohalikud, aga vähemalt mina pole tema oskustes sugugi nii veendunud endiselt. Ilmselt tõde on kusagil seal (varem mainitud "kohutavalt halb jalgpallur" ja "voobšee parim asi pärast viilutatud leiba") vahel
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustNo shit, aga arvestades, et ta on alles 19!!! siis on upside ikka metsik ta mängitamisel. Eriti, kuna Clyne pole ennast käima saanud peale vigastust. Kui oleks vigastuse eelne Clyne, siis jah peaks pingil istuma.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar