ei meeldind:
valmidus mänguks - tiba parem kui teised selle hooaja € võõrsil mängud aga kokku on see üks õudne vorm
et 'tööhobuste' keskvälja ümber nii tiire tehakse - tasemevahe paistis kohutav
kiilakas poolakas - nii mööda väljakukohtunikku ei mäleta isegi premier liigast
noor-ronaldode maas väänlemine - kokku liita see aeg kui valge särk see mäng muru koristas ja sinna mahtunuks üks mu eilne õlle, täielik raiskamine, krdi real-lite
tuchel pole ikka omale paremat jopet leidnud? krdi idaeurooplane
Gomez ei saa kiirete äärtega hakkama
meeldis:
Beckeri Alisson - oleks võinud palju hullem olla see seis, kummardus
Mane - veidi eelmise finaali flashbacki et see mees on ainus lootuskiir, oli igalpool, hoidis hädiseid rünnakuid elus
seda peab enam peale iga mängu kordama? - Andy fucken Robertson
Tuletan meelde, et suure tõenäosusega saab nädala sees ka edasi passida. Parafraseerides Stiividžiid: ma ei taha ärgata ülejärgmine nädal persenaligan samas €-liigas. Ja isegi olukord sama nagu Olympiakosega, kui Napoli värava peaks Anfieldil saama.
valmidus mänguks - tiba parem kui teised selle hooaja € võõrsil mängud aga kokku on see üks õudne vorm
et 'tööhobuste' keskvälja ümber nii tiire tehakse - tasemevahe paistis kohutav
kiilakas poolakas - nii mööda väljakukohtunikku ei mäleta isegi premier liigast
noor-ronaldode maas väänlemine - kokku liita see aeg kui valge särk see mäng muru koristas ja sinna mahtunuks üks mu eilne õlle, täielik raiskamine, krdi real-lite
tuchel pole ikka omale paremat jopet leidnud? krdi idaeurooplane
Gomez ei saa kiirete äärtega hakkama
meeldis:
Beckeri Alisson - oleks võinud palju hullem olla see seis, kummardus
Mane - veidi eelmise finaali flashbacki et see mees on ainus lootuskiir, oli igalpool, hoidis hädiseid rünnakuid elus
seda peab enam peale iga mängu kordama? - Andy fucken Robertson
Algselt postitas Marduk
Vaata postitust
Kommentaar