320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Mina jäin ka ilma, aga hailaite on uskumatult mõnus korduvalt vaadata. Seda sealt kahjuks ei näe, kes musta töö tegemisel enim säras, aga Gini saab taaskord igast suunast kiita. Väga hea ost nagu on ka Mane.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustAh-jaa, Robbocop. Väsimatu sõdur.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustKüsimus siinsele siseringile-kumb on Liverpooli fännile tähtsam, kas võtta kevadel CL või premm?
Üks tuttav mittefoorumlasest fänn vastas ja üllatas mind.
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustKas on oht, et Mane saab karistada selle “kägistamise” eest?
Ei tunduks aus.
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustNaljakas, kas tõesti Coutinho kordagi kübarat ei löönud Premmis?
Kommentaar
-
Martin Keown olla kuskil pajatanud, et TAA meenutavat talle Gerrardi ning noormehe ning koondise huvides tuleks ta kiiremas korras keskväljale mängima panna. Paremkaitsja polevat üldse mingi positsioon, pealegi olla Inglismaal paremaid võtta.
Niimoodi surub meedia noorte mängijate pähe igasugust jama ning varsti on Sterlingu tüüpi "rohkem karikaid, rohkem sulli ja olgu olla mancity või barca" ättituud võitnud. Loodan muidugi, et TAA korraliku Liverpooli poisina sellele liimile ei lähe.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas FTorres Vaata postitustSisimas isegi kõige debiilsemad Torrese/Live fännid teavad, et mul on õigus. See on umbes sama, kui töötu 40-aastane vanematega elav mees (keskmine Torrese fänn Eestis (?)) küll teab, et ta peaks juba ammu-ammu iseseisva elu peal olema, kuid kardab muutust ning mõtleb viimasel hetkel mingeid vabandusi välja. Jah, ma räägin sinust, Live fänn.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMartin Keown olla kuskil pajatanud, et TAA meenutavat talle Gerrardi ning noormehe ning koondise huvides tuleks ta kiiremas korras keskväljale mängima panna. Paremkaitsja polevat üldse mingi positsioon, pealegi olla Inglismaal paremaid võtta.
Niimoodi surub meedia noorte mängijate pähe igasugust jama ning varsti on Sterlingu tüüpi "rohkem karikaid, rohkem sulli ja olgu olla mancity või barca" ättituud võitnud. Loodan muidugi, et TAA korraliku Liverpooli poisina sellele liimile ei lähe.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSterlingu näide ei ole ka õige, sest poiss on Citys kõvasti edasi arenenud. Pluss muidugi karikaid võitnud ja sulli teeninud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Ju on temast kasvanud edukas professionaal, kes tunneb rõõmu, kui töö tehtud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar