Algselt postitas poldake
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Tõeline iludus Ginilt. Tehti töö esimese poolajaga ära. Jätkuvalt jätame liiga palju rünnakuid loogilise lõpuni viimata, aga tänane vastane õnneks liigselt häda ei teinud. Nüüd siis Hispaaniasse pausile Bayerniks valmistuma.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas poldake Vaata postitustMis see rekord on huvitav. Järjestikused mängud suluseisust värav lüüa?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitusttäna kahjuks seeria katkes.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Mis valemiga Mane suluseisus oli?
Ja tuleb välja, et Ginit ei lastud ennem mängu teistega koos hotelli, sest on/oli viirusekandja. Tegelikult ikka väga super mäng temalt, seda arvesse võttes. Oli meie üks parimatest koos Keitaga ja tegelikult terve satsiga. Küll teeb tiba aga murelikuks, et lastakse samadel nägudel nõnna palju joosta.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMis valemiga Mane suluseisus oli?
kohtunikul oli muidugi raske paarikümne cm sulgu märgata, kuna sisuliselt oli ta kaitsjaga ühel joonel,
aga seeria jätkumisest räägitakse tõepoolest
Algselt postitas Crackerz Vaata postitustnr 5. jalg on mane jalgadest eespool
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustkohtunikul oli muidugi raske paarikümne cm sulgu märgata, kuna sisuliselt oli ta kaitsjaga ühel joonel,
aga seeria jätkumisest räägitakse tõepoolest
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustsitt angle muidugi, aga pea/õlg on vähemalt minu silmis korralikult sulus.
Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.
Ma arvan, et teise nurga alt või teiselt poolt väljakut vaadates oleks aru saada, et pole sulg. Või siis on 5 cm sulgu vms, aga seda suluks lugeda on mõttetu norimine.
Kommentaar
-
Kloppi jutt kõlab neetult pahaendeliselt. Mäng juba homme.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar