Algselt postitas Jim Beam
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
Midagi EgoTripile. 'pool on saamas partneriks ühe krüpto-bisneksiga.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Rahu, ainult rahu. Kõik oskame tabelit ja järgmisi vastaseid vaadata. Ülimalt tõenäoline, et üks kahest ikka korra komistab veel. Kui see pole meie, siis Burnley'sse või Leicesterisse on mul tõepoolest rohkem usku kui sellesse eilsesse luuserisse.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ja enne, kui keegi enda pea katki mõtleb, et kas tõesti tuleb emmale kummale ajaloo kõige napim kaotus siis ..... ilmselt mitte. Kes tunneb, kes ei tunne kaasa Celticu fännidele:
Scottish Premier League (2002-03)
Rangers P38 W31 D4 L3 F101 A28 +73 97
Celtic P38 W31 D4 L3 F98 A26 +72 97
Pikemalt saate napikatest lugeda siit: https://www.theguardian.com/football...nner-up-season
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustRäägivad, et Virgil on PFA POTY
zen-Kenny ütleb: never mind the bollocks, keskendugem meie mängudele. Oma on vaja võtta ja küll siis tagantjärele saab lõuga hõõruda. Ma olen tervet seda hooaega nautinud, saagu mis saab, naudin ka edasi. Ei mäletagi nii hea minekuga Liverpooli oma eluaal.★★★★★★
Kommentaar
-
Liverpool tõuseb ML järgmise hooaja alagrupiloosis vähemalt tugevuselt teise kopsikusse. Ning Fabinho on peavopsust toibunud ja kenasti trennis tagasi. Kolmandaks on täna õhtul FA Youth Cupi finaal - ei kellegi muu kui ManCity vastu võõrsil. Mäng peetakse kusagil nende akadeemia platsil, 'pooli fänne palju vaatama ei mahu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustei kellegi muu kui ManCity vastu võõrsil. Mäng peetakse kusagil nende akadeemia platsil, 'pooli fänne palju vaatama ei mahu.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMidagi EgoTripile. 'pool on saamas partneriks ühe krüpto-bisneksiga.
Troni CEO Justin Sun valetas meediale, et tehakse koostööd Liverpooliga.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
See pidev hala iga mängu eel ja järel ajab lausa närvi. Hoia endale see hala. Kui meeskond mängib hästi, teeb parimat hooaega premeeris, siis võiks nagu meeskonda toetada, mehi kiita ja sõitu nautida.
Kui city võidabki kõik oma viimased mängud, siis on nad teise poole hooajaga teinud täiesti müstilise seeria. 19st mängust 18 võitu ja 1 viik. Siin pole midagi parata. Respekt. Samas on nad seisus, kus nad kolm kuud pole punkte loovutatud, aga ometi piisab ühest kalast või vastaste väravavahi imemängust ja nad kaotavad tiitli. Valdav enamus eeldas ilmselt ka näiteks, et City sammub kindlalt ML poolfinaali, aga sittagi nad sammusid. Kodus taoti puur täis hoopis. Ehk kolme mänguga võib kõike juhtuda ja vigade paranduseks pole enam aega.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustKolmandaks on täna õhtul FA Youth Cupi finaal - ei kellegi muu kui ManCity vastu võõrsil. Mäng peetakse kusagil nende akadeemia platsil, 'pooli fänne palju vaatama ei mahu.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar