see 10. minuti olukord, kus S. Roberto koperdas Manele tagant jalga, tundus küll konkreetse penaltina, aga enam pole oluline. Cakir lehvitas ja sinna see jäi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustMa ei tea, eile oli üks kahtlane tüüp nimeta baaris. Chelsea pusa seljas ja ei saanudki aru kellepoolt ta lõpuks oli. Kord oli Suarez lits ja siis oli Mane munn. Wordprez sina või?
Algselt postitas StokMinu arust wordprez oli Illekas, aga lahkus enne mängu lõppu. Mis pole väga loogiline.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOot ja see nüüd ei ole teise klubi teemas vihaõhutamine? See, milles sinusugused 'pooli toetajaid süüdistavad? Võta oma kolmandad fännid kaasa ja mine vihka rahus.
2) With all due respect - siin teemas püstitati küsimus. Järgnes arutelu, kus lisasin oma vaate. Ei sõimanud kedagi ema-armastajaks ega muuks värvikaks tegelaseks - vastuseks tuli "gtfo". Et pigem see viimane lause minu silmis kinnistab seda vaadet.
EDIT: ühtlasi kohane hetk tunnistada ausalt enda eksimust - mõni aeg tagasi ütlesin Gomeze kohta, et ta ei kõlba kuhugi (v pigem et mängib paari hooaja pärast Stoke'is) - mees on tõestanud vastupidist. Propsi talle ja tuhka pähe mulle selle eest!
Kommentaar
-
Algselt postitas wordprez Vaata postitustTartlane. Chelsea asju ei kanna, kui siis mõnda vana mängusärki vahel. Eilne poolevalimine oli üsna lihtne. Liverpooli vihavaen jääb natukene kaugema aja taha kui Barca oma. Ja rõõm eilsest tulemusest oli reaalne. Kuigi, kui aus olla, siis lisaminutitel oli küll selline perversne mõte, et lowkey naljakas oleks, kui Barca praegu skooriks
Mu eakas sõber tahtis rääkida oma reisidest ja ei olnud vaimustuses ideest teha seda kohalike jalkahuligaanide lärmi keskel. Kuna päris jalka käib tegelikult Europa liigas, siis soostusin lahkuma. Olen teinud paremaid otsuseid.
Kusjuures, nii palju kui ma olen pooli fännidega rääkinud, oli paljudel see perversne mõte peas" türa, raudselt messi tuleb ja situb kõik ära" Üks saatis lausa pool kolm öösel mulle mõnitava sõnumi, " said oma hispaania liiga pasaga. karma" Ta muidugi on ka usklik ja väidab, et vutijumal on olemas.
Kommentaar
-
palju õnne liverpoolile, olite 2 mängu peale parem meeskond. veel rohkem aga õnnitlen teid selle puhul, et tegite terve jalgpalli ajaloo sajandi diili ja ärisite selle täiesti kasutu tolbajoobi, kes pea igas mängus platsil olles on barca halvim vend, barcale 160milli!!! eest. ning selle rahaga toimetasite suurepäraselt, tänu millele nüüd 2x järjest CL finaalis
Kommentaar
-
Algselt postitas jermor Vaata postitustpalju õnne liverpoolile, olite 2 mängu peale parem meeskond. veel rohkem aga õnnitlen teid selle puhul, et tegite terve jalgpalli ajaloo sajandi diili ja ärisite selle täiesti kasutu tolbajoobi, kes pea igas mängus platsil olles on barca halvim vend, barcale 160milli!!! eest. ning selle rahaga toimetasite suurepäraselt, tänu millele nüüd 2x järjest CL finaalis
Kommentaar
-
dembele on ju vigane koguaeg. vahepeal näitas super vormi ja lõi ilusaid ning tähtsaid väravaid. vormis dembele oleks kontratel üliohtlik olnud. temast vähemalt tuleb ülikõva mängija kui edaspidi terve püsib. see kuradi pelmeen coutinho on aga täiesti kasutu rakvere põllumees olnud läbi terve hooaja, kuigi terve püsinud ja sitaks mängida saanud
Kommentaar
-
Algselt postitas Jr Vaata postitustSoccerneti Pooli family vóiks nüúd pundi kokku panna ja Madriidi lennata. Mängupilet vb olla kirvepoiss , aga kuna siis veel??raha saab alati teenida. Plaan B on eesti fännidega Madriidis ekraanidelt koos kóigi teistega. Ise sai 2009-2010 finaali duomol vaadatud. Elamus kogu eluks.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustHindadega oled ka kursis? Vaatasin just Viagogost, odavaim ca 5000 euri
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustHindadega oled ka kursis? Vaatasin just Viagogost, odavaim ca 5000 euri
Aga perspektiivi küsimus. Mu ajaloo õpetaja ütles, et ma olen loll, et ühe jalkamängu eest nii palju maksan.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKui ma 2009 Romas finaali käisin vaatamas, siis ma maksin küljetribüüni ülemise tasandi pileti eest 200€. Aga mul oli kerged tutvused ka, et ma üldse pileti sain osta.
Aga perspektiivi küsimus. Mu ajaloo õpetaja ütles, et ma olen loll, et ühe jalkamängu eest nii palju maksan.“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar