Nonii, palju õnne Cityle ja City poolehoidjatele! Igati teenitud tiitel Cityle. Omavahelistes mängudes 4 punkti vs Liverpooli 1 punkt... Nii lihtne ongi. Nüüd vaja paari nädala pärast Liverpoolile ka tiitel võita ja võib hooaja kordaläinuks pidada. 97 punkti :O :O !!!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustTervisi Roomast
Kommentaar
-
Italonatsid siit veel puudusid. Mõni pole neid isegi blokkinud veel.
Aga mis seal ikka - hooaeg lõpetati igati professionaalse esitusega. Kui teises mängus kõik selgeks sai, polnud põhjust enam gaasi põhjas hoida. Palju TAA väravasöötude saldo jäi, mul läks lõpuks lugemine sassi?
Lõpetuseks ütleme siis nii, et tiitel kaotati 3. jaanuaril. Siis ei osanud seda veel aimata, aga nii ta oli.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustItalonatsid siit veel puudusid. Mõni pole neid isegi blokkinud veel.
Aga mis seal ikka - hooaeg lõpetati igati professionaalse esitusega. Kui teises mängus kõik selgeks sai, polnud põhjust enam gaasi põhjas hoida. Palju TAA väravasöötude saldo jäi, mul läks lõpuks lugemine sassi?
Lõpetuseks ütleme siis nii, et tiitel kaotati 3. jaanuaril. Siis ei osanud seda veel aimata, aga nii ta oli.
E. Hazard Chelsea 15
R. Fraser Bournemouth 14
T. Alexander-Arnold Liverpool 12
Napp, aga kindel kaotus. Ei saa öelda, et City võitis, kui võrd, et me kaotasime mingi moment pea ja ei olnud seda venda kes oleks neid "koledaid" võite meile toonud. Jaanuar-veebruar see viikide seeria peale kena detsembrit jääb kripeldama. Ja siis loomulikult Mane 1cm puudu väravast vs City ja Aguero 2cm värav Burnley vastu. Iga kell toetan tehnoloogiat ja ütlen, et nendes olukordades õiglus võidutses. Lohutusena võitsime me 2 kuldset saabast, kuldse kinda ja parima kaitsja tiitlid
Keegi teeb kindlasti iga mehe kohta siin suurepärase kokkuvõtte (nagu iga aasta) ja propsid talle ette.
Aga noh pea püsti järgmine aasta on mida oodata!
Tänud meeskonnale imelise Premieri hooaja eest!
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMa ei tea, mida peab tegema, et Pepiga konkureerides tiitlit võita. Järgmise hooaja eesmärk on 114 punkti?
Mees mehe ülevaade oli plaanis teha küll, aga üks mäng on veel enne pidada.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Vaatamata segavatele faktoritele on jalgpall üsna aus kraam - üks ja ainukene kaotus sellelt, kes esimeseks tuli.
Vaatamta edukale hooajale, kus erinevaid numbreid vaadates võiks-peaks esimene olema, on siiski tunne nagu oleks maratoni jooksnud teine vend kukil, et too siis ennem finišit ise liduma lasta.
Kraaps ja asjad. Võitjatele ka.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mu jaoks on ikka veider tänavu kasutada väljendeid nagu pea kaotamine või mahamängimine. Tehti ikka kõik mis suudeti ja teadagi 97 punkti toonuks igal muul hooajal tiitli koju (va. eelmine, ülla). Ja eriti arvestades kui suur hüpe tehti eelnevalt kahelt hooajalt. Ma olen igaljuhul väga uhke ja rahul selle hooajaga ja meeskonnas kellelegi ühtki etteheidet pole.★★★★★★
Kommentaar
-
Absoluutne staar peab Kloppi mängujoonisesse sobima. See on tõenäoliselt päris suur probleem: praegune süsteem eeldab sisuliselt kõigilt mängijatelt kõige tegemist väljakul. Suured staarid pole selleks tavaliselt valmis.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar