Algselt postitas Sambaz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustAdrian on mänginud üle 100 korra West Hami väravas. Igati teada vaht. Loomulikult pole ta Alissoni tasemel - eelkõige jalaga mäng pole eriti hea - aga suurepärane tasuta leid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustTõstame nüüd käed, kes üldse teadis kes Adrian enne eilset on. Mina tõstan.
Kommentaar
-
Adrian oli ka West Hamis tasemel. Siis tõi Bilic Joe Harti laenule ja pani millegipärast esikindaks. Järgnes paanika kaitseliinis, langemine relekavõitlusesse ja Bilici sack. Moyes pani Adriani tagasi puuri ja oligi asi enam-vähem stabiliseeritud (järgmine aasta tegi suht identse mustri Joe Hartiga läbi Burnley). Kuna aga üks GK oli endiselt puudu, tõi Pellegrini Fabianski Adrianiga võistlema. Fabianski tegi esmaklassilise hooaja ja Adrian jäi pingile. Teenis lepingu lõpuni ja poolte kokkuleppel jäeti pikendamata. Klubi jaoks oli Adrian liiga suure palgafondiga varu-GK ja Adrian tahtis igati arusaadavalt normaalselt mänguaega. Kogu West Hamis oldud aja on ta minu meelest olnud mänguliselt igati okei ning lojaalsuse ja suhtumise poolest esmaklassiline.
Kommentaar
-
Algselt postitas COYI Vaata postitustAdrian oli ka West Hamis tasemel. Siis tõi Bilic Joe Harti laenule ja pani millegipärast esikindaks. Järgnes paanika kaitseliinis, langemine relekavõitlusesse ja Bilici sack. Moyes pani Adriani tagasi puuri ja oligi asi enam-vähem stabiliseeritud (järgmine aasta tegi suht identse mustri Joe Hartiga läbi Burnley). Kuna aga üks GK oli endiselt puudu, tõi Pellegrini Fabianski Adrianiga võistlema. Fabianski tegi esmaklassilise hooaja ja Adrian jäi pingile. Teenis lepingu lõpuni ja poolte kokkuleppel jäeti pikendamata. Klubi jaoks oli Adrian liiga suure palgafondiga varu-GK ja Adrian tahtis igati arusaadavalt normaalselt mänguaega. Kogu West Hamis oldud aja on ta minu meelest olnud mänguliselt igati okei ning lojaalsuse ja suhtumise poolest esmaklassiline.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTahtis mänguaega ja läks ikka teiseks kindaks?
Kommentaar
-
Arvestades kuidas hakkama sai, siis mingites teisteski karikates saab aega ma usun.
Welcome!
Karika eest ka tänud, oli päris metal mäng, kus viled vaikisid ja krambid ründasid, aga ega ükski karikas ei peagi niisama sülle kukkuma - tuli 5 pennutki sisse kõmmutada. Nice. Let's keep winning!
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitust"Liverpool goalkeeper Adrian is a doubt for Saturday's Premier League game against Southampton after he was injured by a fan at the Super Cup."
Millega me selle oleme ära teeninud?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar