Hirmus tulemuseta sebimine, mehed on tõenäoliselt väga väsinud. Pole parata, Napoli kaitsemäng on kordades suvalisest Premieri satsist parem ning kehvade puudete ning pooletoobiste söötudega neist mööda ei mängi. Hea õppetund taaskord. Eelmisel sügisel saadi sellest üle, loodetavasti ka seekord. Mängupilt oli minu meelest siiski eile parem kui toona.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Olgugi, et võituks punkti või veel, siis mulle see jalgel püsimine meeldib, sest meistritelt järelkasv eeskuju ootabki.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustVäga lambine lahmimise mäng. Ilusat jalgpalli ei olnud ja ma ei tea kas Napoli fännid ka sellist asja naudivad. Pennu oli ikka väääga kaheldav minuarust, aga üleüldiselt oli selge, et siit midagi üle viigi me ei saa. Läks nii, aga nats poogen on ka.
Mis eile juhtus, oli see, et kõik liinid olid üksteisest veidi isoleeritud. Ründekolmik toimetas ees, saamata kaitsega korralikult hakkama. Keskväli pidi pigem kaitset aitama, aga peale Fabinho ei tulnud teised sellega väga toime. Napolil oli energiat justkui rohkem ja lõpupoole andis see tunda.
Selline karvane tunne, et raske perioodi algus meie jaoks.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas StokIsegi kui tahaks olla kannataja rollis, et seal ei olnud viga ning pennal ei olnud õige, siis telekorduste põhjal küll ei olnud "clear and obvious", et Robbo mängis palli ja mitte meest.
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKas selle penalti andis VAR mitte peakohtunik?
Kommentaar
-
Algselt postitas onoz9 Vaata postitustAmorim <3
Kommentaar
-
Ma pakun, et 98 inimest sajast saab aru, et tegemist oli kelmusega. Ja see mänguline situatsioon mind tegelikult ei puudutagi (osa dünaamilisest mängust). Küll aga see mingite väljamõeldud telemängu reeglite taha pugemine on tobe.
Vastane tegelikult pettis, sukeldus ja see õnnestus.
Pettused on osa mängust ja see on okei. Nende takka kiitmine, õigustamine on nõme.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar