Hah, kuidas saab ikka punased prillid ees olla. See oli daiv. Seal polnud ohtlikku rünnakut, see oli selline olukord, kus kohtunik peaks peeglisse vaatama, videosse vaatama ja saama aru, et sa pole nii kõva vend, et kohe pennalt sellise röögatuse peale anda. Ja eks mul ole ka sinised prillid ees, aga, noh, tõsiselt. See oli paras jama.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHah, kuidas saab ikka punased prillid ees olla. See oli daiv. Seal polnud ohtlikku rünnakut, see oli selline olukord, kus kohtunik peaks peeglisse vaatama, videosse vaatama ja saama aru, et sa pole nii kõva vend, et kohe pennalt sellise röögatuse peale anda. Ja eks mul ole ka sinised prillid ees, aga, noh, tõsiselt. See oli paras jama.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustVideokohtunikud seda diveks ei pidanud igatahes. Ilmselt sellepärast, et ta reaalselt sai kossi vastaselt enne kui pikali viskas.
Päris huvitav oleks teha statistika. Mitu korda määrab pendla var ja mitu korda võtab ära. Bundesliga vs serie a vs prem jneJe suis Nasfal
Kommentaar
-
Mis siin toimub? Kuidas see saab dive olla, kui Mane saab reaalselt vastu jalga?
Kas ma magasin midagi maha, või kus näitas, et iga videokohtunik pidas seda diveks?
Ja mõnu pole vist kunagi objektiivne, kui asi puudutab lesterit?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustIga videokohtunik pidas seda daiviks. Kahjuks see on premi var, ehk kui kohtunik on platsil siis olukorda ei muudeta. v.a suluseis.
Päris huvitav oleks teha statistika. Mitu korda määrab pendla var ja mitu korda võtab ära. Bundesliga vs serie a vs prem jnesee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMis siin toimub? Kuidas see saab dive olla, kui Mane saab reaalselt vastu jalga?
Kas ma magasin midagi maha, või kus näitas, et iga videokohtunik pidas seda diveks?
Ja mõnu pole vist kunagi objektiivne, kui asi puudutab lesterit?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHah, kuidas saab ikka punased prillid ees olla. See oli daiv. Seal polnud ohtlikku rünnakut, see oli selline olukord, kus kohtunik peaks peeglisse vaatama, videosse vaatama ja saama aru, et sa pole nii kõva vend, et kohe pennalt sellise röögatuse peale anda. Ja eks mul ole ka sinised prillid ees, aga, noh, tõsiselt. See oli paras jama.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEt Neymar ka ei daivi, kuna tuul puudutab ka jalga?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMa pead ei anna, kuid nad vahetavadki viimastes mängudes kohti.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustAh, nevermind, kerge ja ülenäideldud pennal. Vähemalt sai sellega L'pool punktid. Oleks mõni teine tiim saanud, siis rändiks edasi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustOot, oot mis nüüd sukeldumisest sai?
Kommentaar
-
Kumb siis? Kas ülenäideldud või sukeldumine?
Üks pro-tip ka - millimeetripaberil on ka minu noku suur.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKumb siis? Kas ülenäideldud või sukeldumine?
Üks pro-tip ka - millimeetripaberil on ka minu noku suur.
Kommentaar
-
Eks siis pea konkreetsest olukorrast rääkima.
Mõlemad elemenedid kuuluvad igapäevaselt Neymari arsenali.
E: kui mängija vastu tehakse puude (mitte ta ise ei tee, otsi), siis on raske kukkumist sukeldumiseks tituleerida.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar