Algselt postitas Kristen
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
-
Algselt postitas diver Vaata postitustMõisa peale mäng ja Van Dijk jooksis vastasele kogemata otsa? Nädal on veel noor, aga ära vast enam peale võta.
Van Dijk jäi olukorda hiljaks, pallini jõudmiseks võimalust enam polnud ja seda ta ei üritanudki. Kontakti mineku ainus eesmärk oli väravavahiga silmitsi pääsemas olnud vastane maha võtta, mistõttu isegi praeguste põhjendamatult leebete reeglite juures oli pennal+punane ainuvõimalik otsus. Et seda ei järgnenud, oli tegu kohtuniku ränga eksimusega.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKeha pannakse ikka täiesti tahtlikult, et vastane tasakaalust välja ajada.
Kommentaar
-
Klopp kavatseb detsembris rohkelt muudatusi teha koosseisus: teisiti seda perioodi üle ei ela. Ja õnneks meil veidi pikem pink tõesti on kui eelmistel hooaegadel. Harry Wilson õnneks homme meie vastu karistuslööke skoorida ei saa.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Puhas nauding. Jällegi Kloppil õnnestunud valik: Ox ja Keita olid suurepärased ning Manest puudust ei tuntud. Bournmouth oli muidugi ka ülimalt taltsas. Meeldis ka Hendo mäng - tal on enesekindlus tipus ja teeb väga head tööd, olgu siis kaitsvamas või ründavamas rollis. Ainus varju jäänud kuju oli taaskord Firmino. Lovreni pikem eemalejäämine oleks väga ebameeldiv - ehk oli mingi pisipauk.
Hea meel ka Curtis Jonesi minutite üle. See pidi tulema ja leiti sobiv hetk. Nüüd selle mänguderodu kõige keerulisem ülesanne ehk Salzburg.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
...siis teeb seda Leicester taas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKui te see aasta ka ära ei võida...★★★★★★
Kommentaar
-
Taga null. Eks vastased ole mingis mõõnas ka praegu - viie järjestikuse kaotusega hetkel liiga "parimad" - ning erilist ohtu endast ei kujutanud. RBSi vastu saab tõenäoliselt näha n.ö tavapärast satsi. Taga null, eks?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitusthakkab pihta
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNo kui tiitlit ka seekord ei tule, siis on päriselt perses.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Kõige rohkem meeldis see taga 0. Seda oli vaja. See, et lõpuks mingi noor ka platsile lükati meeldis ka, kuigi hooaja alguses lubati ühte teist nime ühele teisele positsioonile, aga võtan selle mis antakse. Selliste 3-0 ja 10 minsa lõpuni olukordades võiks rohkem siukesi lükkeid teha (üks haaval mitte korraga eks). Ees väravalööjad meeldisid ka. Üldiselt oli kõik meeldiv. Jätkame nii kuni hooaja lõpuni.
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustSee, et lõpuks mingi noor ka platsile lükati meeldis ka, kuigi hooaja alguses lubati ühte teist nime ühele teisele positsioonile, aga võtan selle mis antakse.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar