Kahe viimase mänguga, on väga toimiv rotatsioon saavutatud, see pole üldsegi nii lihtne asi tavaliselt. Enesekindlus kasvab juba selle pealtki, et kui sul on vaja teha muudatusi, siis ei lähe asjad käest.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
U19 mängis Salzburgis 0:2 kaotusseisu 3:2 võiduks ning jätkab kevadel 16 hulgas.
Ülioluline põhisatsi mäng algab juba kella kaheksa paiku. Koosseisuga seekord ei mängita - ainus väike üllatus on Keita keskväljal Wijnaldumi ja Hendo kõrval. Lovren on terve ja alustab.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmillal viimati võitja alagrupis juba langes?
Napolil piisab viigist ja salzburgil võidust.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmillal viimati võitja alagrupis juba langes?
Napolil piisab viigist ja salzburgil võidust.The One and Only
Kommentaar
-
Lõbus mäng. Täna peab tõsiselt kaitset ja Alissoni kiitma, sest vastane oli punasest pullist kõvasti dopingut võtnud ja tuli peale nagu peaprokurör. Kenasti peeti sellele vastu ja pall liikus suurema osa mängust kaunilt. Ründes saaks muidugi palju paremini, sest Firmino on varjude maal ja ehkki Salah teeb supertööd, luhtab ta ka võimatu protsendiga võimalusi. Keita oli ka täna fantastiline. Ootame kevadet.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Hästi hoiti külma närvi päris tublide plastikute vastu. Need noored ikka jagasid söötu ja pressisid lakkamatult. Või no kuni nende kahe väravani. Salah on ikka naljakas olevus - kõik need sada võimalust luhta ja kõige raskem sisse.
Tubli töö tehtud, kõik mängisid hästi (Bob vajaks ainult puhkust) ja peamine oli grupist iga hinna eest edasi saada. Nüüdsiis esimestena lisaluksus.★★★★★★
Kommentaar
-
Taga null. Bob tahtis jah pigem vastastele sööta. Salah kuuks ajaks palgalt maha - tundub, et lihtsad lahendused pole tema kraam. Minamino on huvitav mängija.
Vägev vastane oli.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Wikat Vaata postitustPärast Salahi järjekordset susserdamist mõtlesin, et kas tõesti saab jälle kinnitust reegel, et kui ise ei löö, siis lüüakse sulle. Õnneks nii ei läinud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Omaniku privaatlennuk tekitas Liverpooli lennujaamas tõelise kaose. Õnneks keegi viga ei saanud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar