19 mänguga 55 punkti 57st. Imeline hooaja esimene pool. 🤗😍
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Wow. See 28st mängust üks viik on massiivne.
Aga ma mõõdaks siiski hooajaga, mitte kalendriga.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSee on üks võimalus, aga enamik fänne vaatavad mänge siiski aastaringselt, mitte ainult mais.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ei usuks seda 2019. aastat kui ise poleks kõike nii intensiivselt jälginud. Kaheksakümnendate esimesel poolel ja keskpaigas oli meil midagi võrreldavat, aga siis nägin 'pooli mõned korrad hooajal.
Aga mina vaatan klubijalkat hooaegade kaupa ja 2019/2020 on alles noor.
Jaanuar on meil jõhker:
02.01 Sheff Utd kodus
05.01 Everton kodus (kapp)
11.01 Spurs võõrsil
19.01 ManU kodus
23.01 Wolves võõrsil
25.01-27.01 võimalik kapi 4. ring
29.01 West Ham võõrsil
01.02 Southampton kodus
3. ja 4. kapivoor võib kaasa tuua kordusmängu.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustEt siis kümme mängu veel minna?
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEi usuks seda 2019. aastat kui ise poleks kõike nii intensiivselt jälginud. Kaheksakümnendate esimesel poolel ja keskpaigas oli meil midagi võrreldavat, aga siis nägin 'pooli mõned korrad hooajal.
Aga mina vaatan klubijalkat hooaegade kaupa ja 2019/2020 on alles noor.
Jaanuar on meil jõhker:
02.01 Sheff Utd kodus
05.01 Everton kodus (kapp)
11.01 Spurs võõrsil
19.01 ManU kodus
23.01 Wolves võõrsil
25.01-27.01 võimalik kapi 4. ring
29.01 West Ham võõrsil
01.02 Southampton kodus
3. ja 4. kapivoor võib kaasa tuua kordusmängu.★★★★★★
Kommentaar
-
Samas on võimalik, et mingi vigastus kusagile tähendab uut signingut. + saab näha millest see Saksamaal laenul olnud noor ja uus jaapanlane tehtud on.
Tahaks loota, et FA Karikas pannakse välja sarnane lineup nagu on liigakarikas pandud. Kui selles ei piisa, et Evertoni võita, siis pole hullu. Mingi rumal vigastus või väsimus liigamängudes oleks kordi hullem.
Järgmine aasta on meie aasta! Teeme selle liiga nalja ära ja siis saab alati kõigile võistlustele keskenduda mõni teine hooaeg.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustTahaks loota, et FA Karikas pannakse välja sarnane lineup nagu on liigakarikas pandud.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustTahaks loota, et FA Karikas pannakse välja sarnane lineup nagu on liigakarikas pandud. Kui selles ei piisa, et Evertoni võita, siis pole hullu. Mingi rumal vigastus või väsimus liigamängudes oleks kordi hullem.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustmis pussy tiimi te sellest poolist teha üritate. Liiga on ammu kotti ka pandud, ei mõista.
Samamoodi, kui selline võistkond suutis saada vaid 13 võitu võib see juhtuda liverpooliga. Eriti kui peaks juhtuma mingi vigastus paari staari nagu Van Dijk, Mane ja/või Salahiga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar