Väga toredad kommentaarid Wilderilt, edu neile. Mäng taas suurepärane, kuigi siinseal oli näha väsimust ja kõigi nende vigastustega tuleb see kopsik lastega minna lasta. Eriti fantast aga taas Gini ja Hendo - ilma nende lõputu töörügamise ja domineerimiseta keskväljal ei toimiks see masin nii tõhusalt.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Klopp viitas juba eileõhtusel pressikal, mis tulemas on, nõudes Anfieldi publikult pühapäeval toetust hoopis teistsuguses koosseisus 'poolile. Küsimus pigem selles kui rängad need muudatused tulevad. Põhimehed mõnel võtmepositsioonil annaksid isegi lootust, aga kui keskväli ja keskkaitse lastele jäetakse, tuleb derbikaotus.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Võtke välja https://streamja.com/q63ysee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Taktika kui selline polnud teab mis halb - Liverpooli noored tegid tihti pisivigu, mida oleks saanud väga lihtsasti ära karistada. Adriani jalad hoidsid Liverpooli 1. poolajal mängus. Vähemalt ühe kui mitte rohkem pidanuks Everton poolaja lõpuks küll ära lööma.
Teine poolaeg oli muidugi debiilne. Sa oled 0:1, mängid Liverpooli noorte vastu ja viimase a'la 10min pallivaldamine on Liverpoolile 78:22 vms. Kuidas see üldsegi võimalik saab olla...
Ja kõige tipuks... Walcott mängib Premier League'is.
Kommentaar
-
Nii see on, et kapi 3. ring sünnitab staare. Tõsi, Curtis Jonesi kvaliteedis polnud mul juba ennegi kahtlust. Nägin vaid lisaminuteid ja väravat, nii et rohkem ei tea, aga kui selline kaitseliin suudab Evertoni parimate ründajate vastu nulli hoida, siis müts maha.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar