Algselt postitas football2u
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Allkäigust on veel vara rääkida, aga loomulikult ta tuleb. Küsimus, millal ja kui kaua seda edasi lükata annab. Ma arvan, et Kloppi uue lepinguga suur töö juba ära tehtud - tal on olemas motivatsioon hakata meeskonda juba tuleval suvel vaikselt uuendama. Kas hakatakse feimi abil meelitama suuri staare, aga samas maksma meeletuid üleminekutasusid ja palku? Omanikud peavad nägema, on neil üldse piisavalt rikkust galacticoteks nagu ruumorites figureeriv Mbappe või plaanivad nad 'pooli õigel hetkel mõnele rikkamale kapitalistile maha ärida. See õige hetk võib üsna varsti kätte jõuda.
Huvitavad aastad on tulemas.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKahju, et see Fever Pitch, mis reede õhtul telekast tuli, oli mingi armastusfilm, mitte raamatu põhjal love-hate suhe Arsenaliga. Ma kohe päris kindlasti ei ole Arsenali fänn, aga kui ma seda raamatut lugesin, siis ma ka mõnes mõttes samastusin Nick Hornby'ga: pole vahet, kas klubi võidab või kaotab mängu, kas võidab tiitli või mandub keskpärasusse. Oluline on klubiga ühes rütmis hingamine, nädalast nädalasse lootmine, rõõmustamine, pettumine, higistamine, adrenaliin. Kas me oleme rõõmsad, et võitsime CLi? Pigem ei ole. Kas me oleme kurvad, et kaotasime eelmisel aastal tiitli? Pigem mitte. Tegelikult see ei ole klišee, et "üks mäng korraga". Praegu ei huvita mind miski rohkem kui järgmine mäng, ja kuigi ma annan endale aru, et tiitel on samahästi kui kotis, siis ManU-le ikkagi punkte kaotada ei tahaks.
Kui ma sain Hornbyst õigest aru (alati on võimalus, et tõlgendasin valesti), siis ta fännas Arsenali seda enam, mida sitemini neil läks. Sest siis oli kogu aeg hinges tahe ja lootus, et äkki seekord läheb paremini. Kui Arsenalil hakkas hästi minema, siis ta muutus klubi suhtes, kas just ükskõikseks, aga see pidev pinge kadus ära ja ta hakkas mänge vahele jätma. Mul on üsna samamoodi tegelikult. Kunagi sai pubis vaadatud Europa League eelringe.. läpakast.. striimi sikutades. Ja pubihinnaga õlut lürpides. Nüüd ma üldse ei põe, kui mõni mäng vahele jääb, näiteks eelmist mängu, võõrsil vana vihavaenlase Mourinho vastu, nägin alles teisest poolajast, kuna ilmselgelt KHL on tähtsam, onju.
Barca headel aegadel ma mõtlesin, et kuidas Barca fännid küll suudavad nädalast nädalasse neid 5-0 võite vaadata. Aga mis siis, kui võidavad vaid 1-0? Või, hoidku jumal, viigistavad? Sack Giggs, sell Fergie, nad ühes teises teemas kunagi öeldi? Nüüd on endal see hetk käes ja Klopp oli üleeile mängu lõpuks püha viha täis, kuigi 3p ju tuli..
Kommentaar
-
Uus poiss Joe Hardy kõmmutas oma uue karjääri esimesed kaks, ülejäänu eest hoolitsesid Curtis Jones, Harvey Elliott ja Liam Miller. Saintsi U23 löödi uppi 5:0. Winterbottom, Williams, Van den Berg, Boyes, Larouci, Chirivella, Clarkson, Cain, Elliott, Jones, Hardy (Millar, 64).
Nat Phillips saadeti Stuttgarti tagasi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Momo Sissoko on jalgpalli mängimisest loobunud. 'pooli saabus ta pärast 2005. aasta ML võitu kui Rafa asus uut satsi üles ehitama. Mängis 2006. aasta FA karika finaalis Xabi Alonso kõrval, 2007 ML finaalist ta osa ei võtnud. Seejärel hakkas Rafa loss laiali lagunema ja Momo läks 2008 jaanuaris Juventusse.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Kirjutavad, et Shrewsbury's on fännid platsi üle võtnud. Ja pole imestada, sest nemad nüüd 'pooli külla ootavadki. Ainsa värava Bristol City võrku lõi Grenada lipuga Aaron Pierre. Liiga 1-s ollakse juba teist hooaega selline keskmisest tagapool punt.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar