Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustOx Origi asemel ründes ja Fabinho tuuakse keskväljale. Ülejäänu nagu tavaks.
Räägivad, et vastane tuleb suruma ja meie elu võimatuks tegema.
Kommentaar
-
Pühakud olidki väga head esimesed 45, pressisid tublilt ja sundisid meie kaitset eksima, aga ega inimene massina vastu saa. Kõik neli teise poolaja väravat olid fantastiliselt üles ehitatud. Midagi pole öelda. See on suur meeskond. Keegi arvutas, et ManCity võib maksimaalselt saada kokku 93 punkti, meil on 73, seega seitse võitu on veel vaja. Ei vähem ega rohkem.
Ja come on Klopp - Keita, Minamino, Lallana, Matip, Lovren ja Adrian võiksid vabalt teisipäeval noortele poistele appi minna. Saaksid talvepuhkust ka pärast veel. Aga no tühi jutt, ma tean.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ainukene clear and obvious on tabeliseis. Ülejäänu on diskuteeritav.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ikka tohutult vahva, et taaskord ei vaadata mängu, üksnes seda kui palju kohtunikud kellegi kasuks eksivad. Ja seda teevad väidetavad Liverpooli fännid ise! Halb maitse jääb teist suhu, muud midagi.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Eilne Birminghamiga mäng lükkus edasi... juhul kui keegi vastuseid otsib.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Neil Critchley andis täna pressika seoses homse karikamänguga. Võimalused mängijavalikuks on tal põhimõtteliselt samad, mis tolleks liigakarika mänguks, kus Villa meie poisse loputas. Liidrirolli peab kandma Curtis Jones, kes on nüüd ju ka liigas vahetusest platsile saanud. Sisuliselt läheb tulle U20 sats ilma proffide toeta. Veel üks hirmus kurb lehekülg 'pooli loos.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Kloppile, kes on tundmatus kohas, organiseeriti õhtul võimalus arvutist mängu vaadata. Komöödia.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustMis siin komöödia täpsemalt on?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas StokJärgmine rekord, mida püüda, on varaseim tiitlivõit. ManU võitis 2000/01 hooja 14. aprillil. Ühtlasi selline tähelepanek, et kuna CL finaal on alles 30. mail, siis me saame mõnda aega olla Inglise meistrid, Euroopa meistrid ja maailmameistrid.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSee, et inimene keeldub kiusu pärast oma tööd tegemast, aga on siiski "hingeliseks toeks".
Olukord pole kiita, kuid loodame parimat. Järelkasvule paremat kooli on raske leida. Siinkohal sobib väga hästi Curtis Jones'i avaldus: “When you are playing against men who are fully matured and developed physically they have an advantage,” he added. “But maybe we can play our way and take that advantage away a little bit. If our boys want to have a career in football then they need to cope with that side of the game and with nights like this.”see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar