Üks asi, mis näitab kui tugev on Liverpool praegu - kõigist asjaoludest hoolimata on Anfield täna õhtul viimseni välja müüdud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustÜks asi, mis näitab kui tugev on Liverpool praegu - kõigist asjaoludest hoolimata on Anfield täna õhtul viimseni välja müüdud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustKas EFF-AA kapp mitte oluliselt odavama ja kõigile kättesaadavama piletivõimalustega mitte pole, seepärastki juba? Äge of course, et noori niimoodi tsekkama tullakse.
Kommentaar
-
Staadionil olemine on ka ainukene võimalus mängu näha: "SuperSport will unfortunately not broadcast the Liverpool-Shrewsbury match tonight. The FA has decided that it will not produce the match. No world feed will therefore be made available."see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustStaadionil olemine on ka ainukene võimalus mängu näha: "SuperSport will unfortunately not broadcast the Liverpool-Shrewsbury match tonight. The FA has decided that it will not produce the match. No world feed will therefore be made available."
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustKlopp ei näegi mängu v?
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustKlopp ei näegi mängu v?Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustmcn teadis rääkida, et näeb.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Võimas, et poisid võitsid. Mitte midagi näinud ei ole, ainult teksti lugenud, aga kõlab nii, et domineeriti täielikult profitiimi vastu. See on peaaegu uskumatu, aga ju siis tehaksegi nii head tööd poistega.
Kogu piletitulu võiks küll pärast seda jama Shrewsbury'le annetada.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar