Algselt postitas mcnamara
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Adriani minekust enda esimesse klubisse (Real Betis) on ka juttu olnud. Kuna ta on hästi saanud hakkama platsil ja klubis, siis vähe kurvastav oleks.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustShakira ja Lovren vast ka. Täitsa asendatavad kõik jah.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMa ei julge peast öelda, kas ma olen Lovrenit kritiseerinud, aga tema fänn ma pole ka kunagi olnud. Ehkki Sinu jaoks võib see antipaatia arusaamatuks jääda, pole Lovren end üheski klubis fännide lemmikuks mänginud. Nelikust Lallana-Shaqiri-Lovren-Adrian on just horvaat kõige lihtsamini asendatav.
Jones lükatakse tihti äärele aga tegelikult vist puhas keskpoolik?
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMa ei julge peast öelda, kas ma olen Lovrenit kritiseerinud, aga tema fänn ma pole ka kunagi olnud. Ehkki Sinu jaoks võib see antipaatia arusaamatuks jääda, pole Lovren end üheski klubis fännide lemmikuks mänginud. Nelikust Lallana-Shaqiri-Lovren-Adrian on just horvaat kõige lihtsamini asendatav.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Houllieri kiituseks.
See on superartikkel, toob palju mälestusi ja siin on mõtteid, mida isegi olen mõlgutanud. Arusaadavalt on just sel hooajal möödunud kolmkümmend aastat tihti mõtetes ning ehk ühel kaunil kevadpäeval teen ka siia ühe postituse, et neid vapustavate aegade üleelamisi korra kokku võtta.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustHoullieri kiituseks.
See on superartikkel, toob palju mälestusi ja siin on mõtteid, mida isegi olen mõlgutanud. Arusaadavalt on just sel hooajal möödunud kolmkümmend aastat tihti mõtetes ning ehk ühel kaunil kevadpäeval teen ka siia ühe postituse, et neid vapustavate aegade üleelamisi korra kokku võtta.★★★★★★
Kommentaar
-
Anfield Roadi renoveerimine võib alata juba sel sügisel. See tähendab, et staadion hakkab 2022 mahutama 61000.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Peamine, et pellerid ikka vanaks jääksid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustJälle võit kirjas. Mitu võitu vaja oleks veel järjest, et tiitel matemaatiliselt kindlusta? 3?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar