Ükskord pidi see võitude jada lõppema. Oleks võinud selle ühe muidugi veel ära kobistada. Henderson saa ruttu terveks!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Närvi ei aja mitte see, et Watford siit võiduga väljub, vaid see, et Liverpoolil polnud vist ühtegi väravavõimalust. Kaitses oldakse viimasel ajal väga lohakad. See suur eduseis ei ole eriti kasuks tulnud, tundub.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Selle esituse järel pole midagi muud loota kui et äkki toimis äratusena või nii. Midagi sellist oli ammu tulemas.
Karikamänguks nüüd lausa ootaksin nooruslikumat koosseisu, sest vanad on omadega päris krussis.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Mustad puuted-söödud, valed söödud-otsused ja muidu rabe... ehk siis väsimus. Kole oli vaadata. Tahtnuks juba see mäng Jonesi näha.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
See jada oligi ebanormaalne ja normaalne on pigem vahel kaotada kui on sitt päev. Aga see kui sitt päev see oli, tekitas muret. Keegi nagu ei tahtnudki ja bossi sõnul vähemalt mingis väsimuses asi ei olnud. V oli Trent ja Van pannud korralikud summad kuhugi? Ainult Robbo viitis mängida. Parem olgu see nüüd äratus hooaja lõpuks★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustSee jada oligi ebanormaalne ja normaalne on pigem vahel kaotada kui on sitt päev. Aga see kui sitt päev see oli, tekitas muret. Keegi nagu ei tahtnudki ja bossi sõnul vähemalt mingis väsimuses asi ei olnud. V oli Trent ja Van pannud korralikud summad kuhugi? Ainult Robbo viitis mängida. Parem olgu see nüüd äratus hooaja lõpukssee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar