Aga see oleks ju klassikaline meie Mõnel järgmisel hooajal ehk...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Hakkab tõesti sedaviisi paistma, et pall pannakse liikuma. Koosseis Evertoni vastu on üllatusi täis: Matip keskkaitses, Milner vasakkaitses, Minamino ja Keita väljakul, aga Salah pingil. Robertsoni pole isegi pingil.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Roostes lugu, ei saadudki mängu korralikult käima, juba oli lõpuvile. Ega peale karistuslöökide suurt midagi luua ei suudetudki, Everton oli võidule lähemal. Milneri ja Matipi vigastused näitavad ka, et paus on olnud pikk ja jalad pole sugugi soojad.
Keskväli väga ei toitnud - Keita ja Minamino teevad mehemoodi tööd, aga lõpp-produkti sel tööl väga pole.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
DJ meil on vist plaadikogu koju unustanud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
TAA bendib nagu Beckham, aga Fabinho nii ei oska. Tema lajatab madala pommi või siis annab Salah rinnale imeilusa mammu. Mane kolli ajal olin juba unemaal.
Peamine 11 on ikka peamine 11.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar