Tiitel on taskus ja vahetusmehed enam ei viitsi. Välja arvatud noored vahetusmehed, kes tulevad alustavad rünnaku ja viivad ka ise lõpuni! Superlux Curtis Jones'i poolt!
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustMeil on veel üks unustatud laenumees, Ben Woodward nimelt. Hooajaks Oxfordi laenatud poisil pole hästi läinud ja tema olukorda näitab seegi, et play-off mängus vahetati ta sisse alles lisaaja viimasel minutil. Pendlalöömisega sai ta õnneks siiski hakkama.
Oxfordi otsustava pendla lõi sisse aga muuseas ei keegi muu kui Cameron Brannagan, endine 'pooli noormängija.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustHärra Woodward on siiski ühe teatud teise klubi esindaja. Nooruke on nimega Woodburn. McN, sinust eriti poleks sellist viga uskunud.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas StokJonesil ei ole tiitllit ka taskus, nii et ongi vaja veel pingutada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustKas enne mängis Keita vend? Nädalavahetusel väga hea ja täna juba superesitus.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Meeleolukas mäng. Tänu vastasele ka muidugi, Brighton mängis ise ja lasi meil ka seda teha. Keitale lisaks olin ka Oxi üle positiivselt üllatunud. Ta on olnud peale pausi väga kahvatu, aga täna ründavamas rollis sai hästi hakkama. Vist sobikski talle rohkem seal ees olla kui keskväljal. Ja veel oli huvitav tähele panna, et kui TAA vasakult nurgalööke annab ja pall kaotatakse, pole tal muidugi lootustki oma kohale tagasi jõuda. Brighton proovis esimesel poolajal seda paar korda ära kasutada.
Vahva, et proovitakse korralikku punktisummat ikkagi kokku saada. Noortest muidugi veidi kahju, et minuteid tuleb vähe. Neco oli täitsa ok, paaril korral muidugi näitas, et kogemusi veel pole.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Eilse mängu sünnipäevalaps sai ka pmst värava kirja
e: Neco oli rünnakule minnes tubli, kuid kaitses kohati läbisõiduhoov. Sellele vaatamata pilkupüüdev esitlus, sest tema vajaka jäämised kaitses olid ennekõike tingitud vähesest mänguajast - ei tajunud omade liikumisi (selja taga) ja tekitas sellega üleliigset pinget, tööd ja tulemuseks kollane kaart ning kindluse mõttes poolajal pingile (sest nuh, Robbo ju oli ka olemas).
Muidugi ei tohiks unustada toda suht-koht võrku mineva löögi blokeerimist. Nummi oli.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokNeco kollane oli üpris naljakas tegelikult. Magas Lamptey maha, ei jõudnud isegi järele, et viga teha ja siis tuli kiirrongiga Captain Fantastic ja võttis nii palli kui vea Lamptey kahjuks. Minu arvates Neco põles pisut ja kuna kaart all, siis oli jah targem välja võtta.
Kommentaar
-
Nagu oleks päikesepiste saanud. 60 minutit oli igati korralik mäng, ainult väravaid vähe, aga lõpp päris hirmus. Eks mingis mõttes mõistetav muidugi, et hakatakse end vaikselt mentaalselt välja lülitama. Pigem ootan Arse ja Chelsea mänge, kus vastane ei istu ainult kompaktselt oma kastis, siis on meiegi poistel mängurõõmu rohkem.
Jonesi ja Williamsiga jäin üsna rahule. Curtis tundub oma vanuse kohta päris nutikas poiss, saab kenasti vanameeste kõrval hakkama ja Neco oli ka ok. Ei saanud vaid aru, miks ta kornereid lööma pandi. Aga loomulikult tuleb ka see ära õppida.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar