Algselt postitas Stok
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas StokMe kõik väldime The S*ni, aga 26-aastasel on veel pisut vara raamatut kirjutada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ei. Ei. Mis sul viga on? Millepärast Sa kuivant kraami võrdled elujõulise küpse trühvliõliga kaetud avakaadoga?
Üks on maitsev, nauding. Teine on Manu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMa pole vegan.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKui ma oleks öelnud, et mehed ei söö avokaadot, siis oleks mcnamara käest jälle noomida saanud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustEks Lallana otsib pärast pingiaastaid stabiilselt palju mänguminuteid. Potteri Brighton võiks ju talle sobida küll - kauaks seda stabiilsust seal jätkub, muidugi ei tea.
Lovreni kohta oskan ma seda öelda, et tegelikult oli ta norm mängija, aga ta suutis olulistel hetkedel ikka mingi apsaka toota, mis maksis meile punkte. Paratamatult ei ole sellise kaliibriga vend, kelle head teod jäävad paremini meelde, kui halvad. Kiire google "lovren errors leading to goal" istub ta kenasti statsides eespool sees. Head teed tal minna.
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustSalah kaotas Lovreni näol vist oma parima sõbra.
Salah tahab ka Venemaale.
Kommentaar
-
On hakanud liikuma projektsioonid, kuidas järgmise hooaja kalender välja võiks näha, arvestades sisse liiga, Euroopa, kapi, liigakapi ja koondiste mängud. Vabu päevi oodata pole, pidev andmine kaks korda nädalas - muidugi kui igal pool mängus püsida. Kloppilt ja teistelt on oodata ohtralt kirumist ja osade võistluste ohverdamist.
Ja muidugi : koroona võib kõik plaanid rikkuda.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMind ei ole 16-aastased kunagi jalust nõrgaks võtnud. Ma tahan näha, kuidas sajalisi luftitatakse.
Ja langetagem kaabud - 16 aastaseid enam ei tule (va. Nigeeriast). Owen ja Rooney olid viimased. Sport on muutunud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar