Miks Liverpool Mbappet ei too??
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Sest on Mane ja Salah ning ma ei imesta, kui meedikutel on küsimärke tema tervena püsimise osas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Inimesed nävad Liverpooli koosseisus auke, mida kõike näinud Klopp ei näe. Usaldame neid inimesi, kes meid sellisesse seisu on toonud. Las need, Aked, Wernerid ja Sanchod lähevad. Mõned neist väga lubavad nimed, aga kas keegi neist oleks kohe Liverpooli algkoosseisus? Ma oleksin endiselt meie positsioonis kui need klubid, kuhu need kallid mängijad liiguvad.
Raha on või ei ole ma ei tea. Aga fakt on see, et 120 milli jääb aastaga piletimüügist saamata.Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMinu suurim hirm on loorberitel puhkamine. On seda teinud Liverpool ise, tegi SAF ManU viimastel aastatel, on teinud teisedki suurklubid. Sel päeval, kui see enam ei toimi, läheb aastakümneid, et mudast tõusta.
Mu arust on regulaarselt tõestatud, et kui vaja, siis tegutsetakse enda sõnade vastaselt (näiteks Pogba, Manu, Klopp, VVD) ja lisaks otsitakse abi ka autidest ning murulibledest.
Hetkel tundub see loorberite jutt rohkem sundmõttena.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas StokKlubi, kes saatis reatöötajad palgata puhkusele (furlough - ei tea täpset vastet), lasi tühjal Anfieldil miljon naelraheemi vastu taevast, kui Hendo järjekordse karika pea kohale tõstis. Piletimüügist kaotavad ka teised klubid.
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustFirmino on sitaks lahe aga ta peaks madalamal positsioonil mängima.★★★★★★
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSeda küll, aga selle jaoks oli vaja fännide ja klubi legendide meelepaha. Kui juba Liverpooli mustamiseks läks, siis olgu mainitud, et Liverpool oli üks kaheksast Premmi klubist, kes nõudsid Man Cityle Euroopa bänni.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas StokSeda küll, aga selle jaoks oli vaja fännide ja klubi legendide meelepaha. Kui juba Liverpooli mustamiseks läks, siis olgu mainitud, et Liverpool oli üks kaheksast Premmi klubist, kes nõudsid Man Cityle Euroopa bänni."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Kas ma olen õigel teel, kui toon näitena, et klubid leppisid kokku, et punase tulega üle tee ei jookse. Üks rüblik aga jagas ära, et kollasega võib veel teele joosta ja siis pole enam tähtis, et vahepeal punane tuli foori lööb? Ja siis mingi hulk lapsi leidis, et rüblik peaks nüüd vähe sooja kohta minema, s.t nurka (seal 90-nd kraadi).?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Ma arvan, et selle bänni küsimine oli pigem preventatiivset laadi (motivatsioon on mõistagi ajas muutuv) - et, kle äss võta end nüüd kokku ja ära sõelu (piirkiirus, on piirkiirus).see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustLiverpool have had a £10million bid for Norwich left-back Jamal Lewis rejected.
Absoluutselt raha pole või mis koonerdamine see on?Corner taken quickly...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar