Algselt postitas Redman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Liverpool FC
Collapse
X
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSee on nüüd kindel ka.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Kas nende arendamiseks, sobitamiseks, mugandamiseks jne aga jagub energiat?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Minul on kaks ootust enne uue hooaja algust: esiteks keskkaitsja Lovreni asemele ja teiseks, et Brewster jääks Kloppi hoole alla ning algaks tema vormimine esi-11 vääriliseks ründajaks. Esimene on tõenäolisem kui teine.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas nende arendamiseks, sobitamiseks, mugandamiseks jne aga jagub energiat?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustParemaid eeskujusid, kui neil klubis ees, annab hetkel maailmas leida. Kui uutel natukenegi sisu on siis jagub kõike.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Tuli kinnitus, et 29. augusti õhtul minnakse Arse vastu kilbi peale mängima. Nii et väga varajane algus hooajale.
Ühtlasi võis lugeda, et Harry Wilson ja Marko Grujic on juba nii vanad, et välja laenama neid enam ei hakata. Kas müüakse maha või hakkavad mängima.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Võiks siis juba olla rohkem muruga 1:1-le - kamuflaaž vms.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas StokMulle meeldib ainult siis, kui kolme punktiga naastakse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar